Αυτή είναι η it-bag της άνοιξης! Σε ποιο brand ανήκει και ποιες celebs τη φόρεσαν ήδη;

Αυτή είναι η it-bag της άνοιξης! Σε ποιο brand ανήκει και ποιες celebs τη φόρεσαν ήδη;

Το αξεσουάρ που ήδη λατρεύουν οι stars

Από τη στιγμή που ο Alessandro Michele ανέλαβε τα ηνία του οίκου Gucci, όλο και περισσότερες είναι οι celebrities που εμπιστεύονται το συγκεκριμένο brand, τόσο για τις red carpet, όσο και για τις καθημερινές, casual εμφανίσεις τους.

Δες επίσης: Prairie Chic: Δες πώς θα φορέσεις το νέο boho trend της άνοιξης!

Φυσικά, σπουδαίο ρόλο στις επιλογές τους αυτές, δεν παίζει μόνο ο τωρινός δημιουργικός διευθυντής του οίκου, αλλά και το γεγονός πως πίσω του έχει μια μακρόχρονη παράδοση στις διάσημες κυρίες που φορούν Gucci - κυρίως όσον αφορά τα αξεσουάρ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τις chic εμφανίσεις των Jackie Kennedy και Audrey Hepburn με τις κλασικές τσάντες του ιταλικού label;

Απ' ότι φαίνεται, η παράδοση αυτή συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, αφού μεγάλες stars, όπως οι Beyoncé, Dakota Johnson, Sienna Miller και Rosie Huntington-Whiteley έχουν λατρέψει την τσάντα "Dionysus" του Gucci, η οποία έχει πάρει και την "έγκριση" της Vogue(οι συντάκτες της την αποθεώνουν) και κάνει θραύση τόσο στη showbiz, όσο και στα street style icons.

Η shoulder bag με το logo του brand και τις "δόσεις" χρώματος έχει γίνει το αντικείμενο του πόθου της φετινής σεζόν και όχι άδικα, αφού το εν λόγω αξεσουάρ διατηρεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και κομψού, μεταξύ του χθες και του σήμερα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, δες πώς φόρεσαν την it-bag οι celebrities και θα καταλάβεις γιατί αυτή είναι η απόλυτη τσάντα της άνοιξης!