DYRBERG / KERN SS16: Η τέχνη αγαπά τη μόδα και η μόδα την τέχνη!

DYRBERG / KERN SS16: Η τέχνη αγαπά τη μόδα και η μόδα την τέχνη!

Η νέα συλλογή του brand έχει τα αξεσουάρ των ονείρων μας

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην τέχνη, τη δημιουργική επιθυμία και τις ερμηνευτικές μεθόδους της μόδας.

Με τη συλλογή SS16 "THE ARTS", η DYRBERG / KERN γιορτάζει τον ερχομό της Άνοιξης με επιρροές από τα καλύτερα σχολεία Τέχνης του 20ου αιώνα.

Η έμπνευση προέρχεται από ζωγράφους, γλύπτες και αρχιτέκτονες οι οποίοι -ο καθένας με το δικό τους τρόπο- έχουν αφήσει το στίγμα τους στα πάντα, από τη μόδα μέχρι την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

NECK 05ced

Η συλλογή SS16 της εταιρείας DYRBERG / KERN αποτελεί φόρο τιμής στην τέχνη και δίνει ερμηνείες του πώς η τέχνη χρησιμοποιεί τα χρώματα, τους πολύτιμους λίθους και πώς μπορεί να εμπνεύσει τη μόδα!

RING GOLD f3005

Μερικές από τις αντιπροσωπευτικές σχεδιαστικές ενότητες της SS16 collection “THE ARTS” είναι οι παρακάτω:

- Η σχεδιαστική ενότητα SCULPTURE τιμά την εξαιρετική ικανότητα των καλλιτεχνών να βλέπουν και να κατανοούν τον κόσμο μέσα από παράξενα σχήματα και την τρισδιάστατη αντίληψη, ακριβώς όπως τα Ιαπωνικά Origami!

- Η σχεδιαστική ενότητα ARCHITECT είναι μινιμαλιστική, αυστηρή και καθαρή. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική αποτίει φόρο τιμής στο απλό, το σύγχρονο και το σαφές. Το Λιγότερο είναι καλύτερο! Less Is More!

- Η σχεδιαστική ενότητα ART NOUVEAU αποτίει φόρο τιμής στις οργανικές σιλουέτες της φύσης. Η φύση έχει καμπύλες και σχήματα, ακριβώς όπως και η ερμηνεία της DYRBERG / KERN. Η τελειότητα στην πιο αγνή της μορφή.

- Και τέλος, η σχεδιαστική ενότητα POP ART, είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της δεκαετίας του 1960, η οποία γιορτάζει την αφέλεια, την απλότητα και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι προτάσεις κοσμημάτων της POP ART είναι εύκολο να κατανοηθούν και να αγαπηθούν.