Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: Η νέα συλλογή DI GAΪA έχει παπούτσια που σίγουρα θα ερωτευτείς

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016: Η νέα συλλογή DI GAΪA έχει παπούτσια που σίγουρα θα ερωτευτείς

Οι δημιουργίες της Ελβίρας Παναγιωτοπούλου θα δώσουν αέρα κομψότητας σε κάθε σου βήμα

H DI GAΪA παρουσιάζει τη συλλογή “Amalgam” για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή του ανερχόμενου brand χειροποίητων υποδημάτων της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ελβίρας Παναγιωτοπούλου, που παράγεται σε κορυφαία εργοστάσια της Τοσκάνης από υλικά άριστης ποιότητας. Έχοντας σήμα κατατεθέν το φύλλο της δάφνης, σύμβολο της νίκης, η Amalgam Collection της DI GAΪA αποτυπώνει με αριστοτεχνικό τρόπο το πνεύμα της σύγχρονης γυναίκας «μονομάχου» σε διαχρονικά φλατ σανδάλια, πλατφόρμες, πέδιλα και open toe booties, που δημιουργούν fashion statement σε κάθε της βήμα.

DI GAΪA – Χάρη και Σθένος
Στην ελληνική μυθολογία, η ΓΑΙΑ συμβολίζει την πρωτόγονη θεότητα της Μητέρας Γης. Μέσα σε κάθε γυναίκα ενυπάρχει η γήινη θεϊκή δύναμη που συναντά το πνεύμα της θεότητας Γαίας. Αυτή η εσωτερική δύναμη φωτίζει την ομορφιά της και ενδυναμώνει το ταξίδι της ζωής της. Εμπνευσμένη από τη γαία, η DI GAΪA χαρίζει φως και κοσμεί τα μονοπάτια στα οποία η σύγχρονη γυναίκα περπατά καθημερινά, με κομψότητα, χάρη και τόλμη. Ξυπνά μέσα της το ένστικτο της γήινης θεικής της υπόστασης, για να φτάσει με σταθερά, τολμηρά βήματα μέχρι τον ουρανό. Στέκεται στο πλευρό της, όταν εκείνη με αυτοπεποίθηση και σθένος επιλέγει να ακολουθήσει αχαρτογράφητες διαδρομές. Κομψά χειροποίητα σχέδια φτιαγμένα στη Φλωρεντία αντανακλούν την εσωτερική δύναμη, το γυναικείο χάρισμα, και το πολεμικό πνεύμα της γυναίκας DI GAΪA.

16 c89cc

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 – The Amalgam Collection

Η δύναμη της Αθηνάς, της θεάς της σοφίας, του πολέμου και της στρατηγικής έχει πλέον απελευθερωθεί. Ο ουρανός ήταν απλά η αρχή. Τώρα την καλεί η πόλη. Μαζί με το πάντα επίκαιρο σύμβολο της νίκης, το φύλλο της δάφνης, ξεδιπλώνει τα χαρίσματά της στη γη. Η γυναίκα πολεμιστής ενώνεται με το αστικό alter ego της. Ένα εξωπραγματικό αμάλγαμα δημιουργείται. Η συλλογή Amalgam της DI GAΪA αντικατοπτρίζει την ένωση του ουρανού με τη γη, του θείου με το ανθρώπινο, του άπιαστου με το απτό. Απευθύνεται στις γυναίκες με το ένστικτο της νίκης σε κάθε πεδίο μάχης, τις γυναίκες που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της καθημερινότητας, που ανακαλύπτουν άγνωστα μονοπάτια της πόλης, που αδημονούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Η συλλογή Amalgam είναι σχεδιασμένη για την ανθρώπινα θεϊκή γυναίκα.

8 cd610

Οι δημιουργίες DI GAΪA διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και online στο www.aesthet.com.