Πιο όμορφη από ποτέ: Η Jennifer Aniston ποζάρει με στυλ και μιλά για τον Justin Theroux

Πιο όμορφη από ποτέ: Η Jennifer Aniston ποζάρει με στυλ και μιλά για τον Justin Theroux

Δες την υπέροχη φωτογράφισή της, αλλά και την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό

Για το νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Harper's Bazaar πόζαρε η Jennifer Aniston και τόσο από τις φωτογραφίες, όσο και από τη συνέντευξη που έδωσε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

gallery 1457459984 hbz april 2016 jennifer aniston cover 021 feac4

Φόρεμα Anthony Vaccarello

"Πώς είναι η ζωή σου;", ρωτά η δημοσιογράφος την Aniston. "Η παντρεμένη ζωή είναι τόσο φυσιολογική και διασκεδαστική και όχι και τόσο διαφορετική. Αισθανόμασταν παντρεμένοι για τόσο καιρό", ενώ σχολιάζει, για το σύζυγό της, Justin Theroux, που λείπει στη Νέα Υόρκη για δουλειά, "όπως λένε στη showbusiness, έχει πάρει φωτιά. Είμαι περήφανη για εκείνον".

gallery 1457461366 hbz april 2016 jennifer aniston cover db080

Φόρεμα Saint Laurent by Hedi Slimane, κολιέ Tiffany & Co

zb4jwitdbghyytgd 7fefa

Φόρεμα Versus Versace

Μπορεί να είναι 47 ετών, όμως η ηθοποιός ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της. Γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα, αντιστέκεται στη ζάχαρη και αισθάνεται μια χαρά με την ηλικία της. "Αισθάνομαι καλύτερα στα 40s μου. Όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Γιατί, στα 20s σου δεν ήξερες τίποτα. Για μένα, στα 30s μου απλά προσπαθούσα να καταλάβω τα πάντα. Και μετά γίνεσαι 40 και λες "Ω, οκ, το 'χω".

jennifer aniston 03 435 28b83

Φόρεμα Alexander McQueen

Και η αλήθεια είναι πως αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η Jen δεν το προσπαθεί - είναι στ' αλήθεια καλή παρέα και είναι όσο αστεία πιστεύουμε. "Μου αρέσει να κάνω αστεία. Είμαι τυχερή γιατί ο Justin είναι το πιο αστείο άτομο που έχω γνωρίσει και κάνουμε ο ένας τον άλλο να γελά. Το γέλιο είναι ένα από τα κλειδιά για να παραμείνεις νέος", αναφέρει, γελώντας, στη δημοσιογράφο.