Οι νέες δηλώσεις της Sarah Jessica Parker για την Carrie Bradshaw και τα παπούτσια της!

Οι νέες δηλώσεις της Sarah Jessica Parker για την Carrie Bradshaw και τα παπούτσια της!

Γιατί Carrie και ψηλοτάκουνα, πάνε μαζί!

Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γνωστό πολυκατάστημα Bloomingdales, στη Νέα Υόρκη, για να προωθήσει την τελευταία της συλλογή παπουτσιών και μίλησε για μια ακόμη φορά για την αγαπημένη ηρωίδα όλων: Την Carrie Bradshaw.

Δες επίσης: Τα 3 πρώτα και ΠΟΛΥ στιλάτα outfits της Sarah Jessica Parker από τη νέα της σειρά!

"Είμαι πολύ ξεκάθαρη στο γιατί έχω την ευκαιρία να έχω τη δική μου σειρά παπουτσιών. Αν δεν είχα παίξει την Carrie Bradshaw, δε θα υπήρχε λόγος για να μου πει ο οποιοσδήποτε, 'ναι, θα επενδύσω στην ιδέα σου'. Γνωρίζω πραγματικά πώς βρέθηκα εδώ, αλλά την ίδια στιγμή, δουλεύω απίστευτα σκληρά"

Το shoe brand της Parker, στο οποίο έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο CEO του Manolo Blahnik, George Malkemus, είναι αρκετά δημοφιλές και διανύει το δεύτερο έτος λειτουργίας του, παρά τις λιγάκι τσουχτερές τιμές των παπουτσιών.

10643894 1154389614572373 342256253 n d597d

En route για την παρουσίαση της συλλογής της στο Bloomingdales (SJP Instagram)

"Θα ήθελα πολύ να κάνω μια τέτοια σειρά παπουτσιών σε μια πολύ πιο χαμηλή τιμή, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις ένα χειροποίητο παπούτσι στην Ιταλία φτηνά. Δεν μπορώ να ζητήσω από μια πελάτισσά μου να ξοδέψει τα χρήματα που βγάζει με σκληρή δουλειά σε κάτι που θα διαλυθεί σε δύο εβδομάδες. Πρέπει να φτιάχνω παπούτσια που θέλω να φοράω", ανέφερε στη Vogue.