O Steven Meisel θα φωτογραφίσει το ημερολόγιο της Pirelli για το 2012;

O Steven Meisel θα φωτογραφίσει το ημερολόγιο της Pirelli για το 2012;

Ήρθε η ώρα το διάσημο ημερολόγιο της Pirelli να πάρει έναν πιο high fashion δρόμο μέσα από το φακό του Steven Meisel.

Μετά τον Terry Richardson που φωτογράφισε το ημερολόγιο για το 2010 και τον Karl Lagerfeld που φωτογράφισε το ημερολόγιο της Pirelli για το 2011, ήρθε η ώρα και για τον μεγαλειώδη κύριο Steven Meisel να φωτογραφήσει το επόμενο. Έτσι, λοιπόν, ο φωτογράφος που έχει συνδέσει το όνομα του με την ιταλική Vogue, στην οποία έχει φωτογραφίσει όλα τα εξώφυλλα τις τελευταίες δύο δεκαετίες θα είναι, σύμφωνα με τις φήμες, ο άνθρωπος πίσω από το φακό για τo ημερολόγιο της επόμενης χρονιάς.

Για τον Steven Meisel τα λόγια είναι περιττά. Έχει φωτογραφίσει αμέτρητα editorials, θεωρείται από τους ανιχνευτές των επόμενων top models (όλες οι ανερχόμενες θέλουν στο book τους μια φωτογραφία με την υπογραφή του για να απογειωθεί η καριέρα τους), ενώ κρύβεται και πίσω από το βιβλίο «Sex» της Madonna.

Το μόνο σίγουρο για το επόμενο αυτό ημερολόγιο είναι πως σίγουρα θα είναι επικεντρωμένο στην υψηλή μόδα, όπως μόνο ο Meisel ξέρει να την αποθανατίζει, ενώ φαίνεται πως η Ρωσίδα καλλονή Anna Selezneva έχει υπογράψει ήδη για να φωτογραφηθεί.