Τα παπούτσια-φετίχ που έκαναν θραύση: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας της Sophia Webster;

Τα παπούτσια-φετίχ που έκαναν θραύση: Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας της Sophia Webster;

Από το μηδέν, σε μια αυτοκρατορία αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ακόμη κι αν δεν έχεις ακούσει το όνομά της, σίγουρα θα έχεις πετύχει κάπου τα απίστευτα παπούτσια που φτιάχνει. Η Sophia Webster είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και ξεχωριστές σχεδιάστριες υποδημάτων και φέτος κατάφερε να κερδίσει το βραβείο British Fashion Council/Vogue Designer Fashion Fund, αποκτώντας την ευκαιρία να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το πολύ επιτυχημένο brand της.

Πώς όμως κατάφερε να φτάσει από το μηδέν στην κορυφή, κάνοντας όλες τις fashionistas και τα διάσημα it-girls(ανάμεσά τους οι Kendall Jenner και Kate Hudson) να ερωτευτούν τα ψηλοτάκουνά της;

Δες επίσης: Γαλλική κομψότητα: Τα 5 μυστικά για να ντυθείς σαν Παριζιάνα!

135f13a3e1baf9e9bcc280d543d1dbbc 469dc

Η Kendall Jenner με ψηλοτάκουνες μπότες Sophia Webster

H Webster μοιράστηκε στη Vogue τα 5 μυστικά επιτυχίας της:

1. "Ήμουν πάντα ξεκάθαρη πως όλα θα έπρεπε να είναι φορέσιμα, πολύ θηλυκά, γεμάτα χρώμα και διασκεδαστικά - όταν μεγάλωνα, το είδωλό μου ήταν η Gwen Stefani. Ένα glamorous αγοροκόριτσο! Και θέλω να μπορεί να τα αγοράσει και η μικρή αδελφή μου".

2. "Ξεκίνησα το Instagram μου το 2012. Ήταν η δεύτερη φύση μου το να το χρησιμοποιώ. Είναι ένα πολύ οπτικό, ένα ψηφιακό μέσο.

3. "Γνώρισα το σύζυγό μου, Bobby Stockley σε ένα club στην Ibiza, αφού είχα αποφοιτήσει από το Royal College of Art ως σχεδιάστρια παπουτσιών. Ήταν εκεί με ένα τρυπάνι όταν έχτιζα το σκηνικό για την πρώτη μου παρουσίαση και τώρα είναι ο managing director μου!".

Sophia Webster Greta Electric Embellished Suede Sandals 679x481 600f8

4. "Εγώ και η αδελφή μου συναγωνιζόμασταν στο χορό disco όταν ήμασταν παιδιά. Πηγαίναμε σε διαγωνισμούς σε όλη τη χώρα. Μου έμαθε πως πρέπει να προπονείσαι, να έχεις φιλοδοξία και να μη φοβάσαι να δεσμευτείς αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος".

5. "Ποτέ δεν ανησυχώ για την ισορροπία δουλειά-ζωή γιατί αυτό δε μοιάζει με δουλειά! Απλά λατρεύω αυτό που κάνουμε".