Το κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall ανακαινίστηκε πλήρως...

Το κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall ανακαινίστηκε πλήρως...

... & υιοθέτησε το νέο concept διακόσμησης των Tommy Hilfiger stores

Η εταιρεία SARKK ABEE, αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και την FYROM ανακοινώνει ότι το κατάστημα Tommy Hilfiger στο Golden Hall ανανέωσε πλήρως την εικόνα του υιοθετώντας πρώτο από όλα τα καταστήματα στην Αθήνα, το νέο παγκόσμιο concept των Tommy Hilfiger stores.

Η νέα σκηνογραφική φιλοσοφία του καταστήματος είναι πιο minimal, κινείται στα χρώματα του λευκού και του χάλκινου και ερχεται να αναδείξει την κάθε συλλογή ξεχωριστά σε ειδικούς χώρους που γιορτάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της κάθε κατηγορίας. Η tailor-made εσωτερική διακόσμηση αντανακλά ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων επιδράσεων που αποτελούν την βάση της preppy κληρονομιάς του Tommy Hilfiger. Αμερικανικές αντίκες, vintage φωτιστικά και προσαρμοσμένα έργα τέχνης αντικατοπτρίζουν το “classic, American, cool” πνεύμα του brand.

Το κατάστημα φιλοξενεί τις πιο πρόσφατες αντρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger και Hilfiger Denim Spring/Summer 2016 καθώς και την Tommy Hilfiger Tailored που περιλαμβάνει και την limited edition συλλογή THFlex Rafael Nadal Edition. Αυτή τη σεζόν, ο Tommy Hilfiger εμπνέεται από το περιπετειώδες πνεύμα ενός island-hopping ταξιδιού. Το signature look συνδυάζει την ανεπιτήδευτη άνεση του νησιού με μία σοφιστικέ πινελιά, καθώς οι ναυτικές και εξωτικές επιρροές αναμειγνύονται με ξεπλυμένες από τον ήλιο χρωματικές παλέτες, αθλητικούς τόνους, textured υφάσματα και στρατιωτικές λεπτομέρειες. Η Spring/Summer 2016 συλλογή είναι μία γιορτή των ατελείωτων διακοπών σε ένα νησί.

Με συνολικά 37 καταστήματα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη FYROM, η εταιρεία Sarkk ΑΒΕΕ παραμένει πιστή στο στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης και καθιέρωσης της εταιρείας στα Βαλκάνια, ανταποκρινόμενη στην απήχηση που βρίσκουν τα προϊόντα Tommy Hilfiger.