H νέα Accessorize συλλογή Spring Summer 2016 αποπνέει αισιοδοξία και ανεξάντλητη ενέργεια!

H νέα Accessorize συλλογή Spring Summer 2016 αποπνέει αισιοδοξία και ανεξάντλητη ενέργεια!

Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της SS16 συλλογής, αλλά και η ολοκαίνουργια καμπάνια του brand!

Στη νέα καμπάνια Spring Summer 2016 πρωταγωνιστεί η Δανέζα Κirstin Liljegren, ένα ανερχόμενο μοντέλο με παρουσία σε διεθνή περιοδικά, όπως Εlle και Teen Vogue και οίκους μόδας, όπως Marc Jacobs, DKNY και Balenciaga, ενώ τη φωτογράφιση αναλαμβάνει ο φωτογράφος μόδας-celebrity, Tung Walsh.

Με φωτογραφίσεις σε ειδυλλιακά τοπία και παραλίες του Cape Town της Νότιας Αφρικής, η καμπάνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τσάντες της νέας συλλογής και αποπνέει αισιοδοξία και ανεξάντλητη ενέργεια.

Η εξιστόρηση της καμπάνιας καλύπτει 4 μήνες, από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι και παρουσιάζει τις 6 θεματικές ενότητες της SS16 συλλογής: Legend, Iris, Havana, Seychelles, Atlantis και Souk.

Η καμπάνια συνοδεύεται από το hashtag #hellosunshine εμπνέοντας τους Αccessorizers να απολαύσουν τις ειδυλλιακές ημέρες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού παρέα με τη νέα SS16 Accessorize συλλογή!

7.Accessorize SS16 Seychelles 184ed
8.Accessorize SS16 Seychelles 1c5b4

Λίγα λόγια για τη νέα συλλογή:

Η νέα σεζόν παρουσιάζει μια φρέσκια και μοδάτη συλλογή από must-have αξεσουάρ. Koσμήματα με διακριτικό, γεωμετρικό design, κομψά torqs, statement earcuffs και μοντέρνα γεωμετρικά drop σκουλαρίκια. Η προσθήκη των rose-gold κοσμημάτων από την κλασική συλλογή Ζ for Accessorize αποτελεί μια νότα φρεσκάδας στη διαχρονική αυτή σειρά.

Η καλοκαιρινή beachwear συλλογή έρχεται ανανεωμένη με εντυπωσιακά κοχύλια στα bikini, χαριτωμένα crop tops και πολύχρωμα καφτάνια. Ένας μεγάλος αριθμός από style influencers επιλέγουν ζώνες, καπέλα, φουλάρια και σανδάλια, προτείνοντας άπειρους τρόπους και συνδυασμούς για ολοκληρωμένα looks.

8.Accessorize SS16 Souk 31d1c

Οι τσάντες ακολουθούν πιστά τις τελευταίες τάσεις, από τα basic backpacks και τα trendy saddlebags έως τα signature λαμπερά διακοσμημένα clutches. Η πρωτοποριακή σειρά από novelty bags παρουσιάζει νέα σχέδια εμπνευσμένα από vintage ραδιόφωνα, τον κλασικό κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο και το καλάθι του πικνίκ.

Plus: H Accessorize, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας συλλογής, γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της με ένα διασκεδαστικό πάρτι! Δες παρακάτω φωτογραφίες από όλα όσα ξεχωρίσαμε, αλλά και όσα θέλουμε να φορέσουμε αυτή τη σεζόν!

IMG 5983 fa9d0
IMG 5984 a5a77
IMG 5985 44bf4
12903494 697682553705927 291724116 o a8012
IMG 5988 e4f88

Happy birthday, Accessorize!