Αμερικανική αριστοκρατία

Αμερικανική αριστοκρατία

Ο νεαρός γιος του Terminator της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver, απόγονο της θρυλικής οικογένεια Kennedy, είναι το νέο it boy με εξαιρετική φυσική ομορφιά και πολύ κοφτερό, επιχειρηματικό μυαλό.

Και μόνο στο άκουσμα Schwarzenegger, μου είναι δύσκολο να φανταστώ κάποιο άλλο όνομα εκτός από Arnold. O Αυστριακός, πρώην παγκόσμιος διακεκριμένος bodybuilder, «αποθεώθηκε» κινηματογραφικά για την κολοσσιαία σωματική του κατασκευή, τον αργό του σχεδόν «ρομποτικό» προφορικό του λόγο αλλά και τα δισεκατομμύρια εισπράξεων στο box office των 80s και λίγο των 90s.

Σε ένα τρομερό twist της ζωής του, ο τιτάνας Arnold, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Maria Shriver, κόρη της Eunice Kennedy Shriver, αδελφής του εκλιπόντα δολοφονημένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών John F. Kennedy.

Μέχρι να δείξει το ενδιαφέρον του για την πολιτική –είναι ακόμη ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, έδρα του Ηοllywood– θεωρείτο ένας κακός ηθοποιός, με εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο γκελ σε εισπράξεις. Οι γυναίκες των ποθούσαν και οι άνδρες ήθελαν να του μοιάσουν.

Ο πρωτότοκος γιός τους, λοιπόν, με το πολύ posh όνομα Patrick μόλις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων LA Models. Αν και μόλις δεκαεπτά ετών ο νεαρός έχει από τα δεκαπέντε του την δική του εταιρεία casual ρούχων «Project360» την οποία διαθέτει σε τρομερά αμερικανικά πολυκαταστήματα μεταξύ άλλων τα Bloomingdale's και Henri Bendel στην Νέα Υόρκη, ενώ ένα 10% επί των εισπράξεων πάει σταθερά σε φιλανθρωπίες κάνοντας τον όχι μόνο έξυπνο, αλλά και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο.

Το πρακτορείο του τον προορίζει για να πρωταγωνιστήσει στις παγκόσμιες καμπάνιες των Ralph Lauren και Giorgio Armani. Προς το παρών έχει αισθηματική σχέση με την κόρη του Βruce Willis και της Demi Moore, Τallulah, αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να «τα βρει» στο μέλλον και με την Selena Gomez ή την Miley Cyrus.

Διπλωμάτης στο λόγο, χωρίς πολιτικές φιλοδοξίες, όμορφος εξωτερικά, πετυχημένος επαγγελματικά. Τώρα που παντρεύεται ο Prince William μήπως να έχουμε το νου μας για ένα νέο royalty romance, made in USA;

To μικρό παραείναι ξύπνιο και από ότι φαίνεται σωστά εκπαιδευμένο. Κάτι μου λέει ότι ο εξολοθρευτής των 10s, αν και δεν θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία, θα έχει εμφάνιση νεαρού James Bond και μυαλό Gordon Gekko από την ταινία-σταθμός «Wall Street: Money Never Sleeps».

Δεν το λες και άσχημα, σωστά;