Αυτός είναι ο σχεδιαστής που ανέλαβε τα ηνία του θρυλικού οίκου Yves Saint Laurent

Αυτός είναι ο σχεδιαστής που ανέλαβε τα ηνία του θρυλικού οίκου Yves Saint Laurent

Νέα εποχή στο γαλλικό label

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε προβλέψει πως ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Yves Saint Laurent, μετά από τη λύση του συμβολαίου του label με τον Hedi Slimane, θα είναι ο Anthony Vaccarello.

Ο σχεδιαστής έφυγε από τον Versus Versace το πρωί της Δευτέρας και μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας, υπεύθυνοι του brand Yves Saint Laurent ανακοίνωσαν πως είναι αλήθεια πως ο Anthony Vaccarello είναι ο άνθρωπος που θα βρεθεί στο τιμόνι του γαλλικού οίκου.

Δες επίσης: Η Kate Moss σοκάρει τον κόσμο της μόδας με τη νέα της απόφαση

Versus Versace AW16 012 452x678 f8e59

Δημιουργία του σχεδιαστή από την τελευταία του συλλογή για τον οίκο Versus Versace

"Είμαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω μια τόσο ζωντανή και νέα δύναμη που είναι ανάμεσα στα δημιουργικά ταλέντα της σύγχρονης μόδας, στον Yves Saint Laurent. Το μοναδικό στυλ του Anthony Vaccarello θα εκφράσει μεγαλειωδώς τη δημιουργική υπογραφή του οίκου και την εξουσία του στο χώρο της μόδας, θα χτίσει πάνω στα γερά θεμέλια του brand και θα το εξελίξει, μέχρι το πέρας των δυνατοτήτων του. Μαζί με όλη την ομάδα του Yves Saint Laurent, ο Anthony Vaccarello θα συνεισφέρει στα συνεχή κατορθώματα του οίκου", ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος και CEO του ομίλου Kering(στην οποία ανήκει το label Yves Saint Laurent).

"Ο κύριος Saint Laurent είναι μια θρυλική φιγούρα για τη δημιουργικότητά του, το στυλ και την εξουσία του. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία να συνεισφέρω στην ιστορία αυτού του εκπληκτικού οίκου", δήλωσε ο σχεδιαστής, Anthony Vaccarello, λίγο μετά από την επιβεβαίωση της είδησης.

Ο Vaccarello θα παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο Yves Saint Laurent τον Οκτώβριο, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.