Σκάνδαλο με το νυφικό φόρεμα της Kate Middleton, 5 χρόνια μετά το γάμο!

Σκάνδαλο με το νυφικό φόρεμα της Kate Middleton, 5 χρόνια μετά το γάμο!

Τι συνέβη;

Είχε προκαλέσει τον απόλυτο πανικό σε οίκους μόδας, αλλά και μοδίστρες ανά τον κόσμο, αφού, λίγες ώρες αφού το φόρεσε η Kate Middleton, το Alexander McQueen νυφικό της έγινε αντικείμενο αντιγραφής για μέλλουσες νύφες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μήπως όμως ήταν κι αυτό μια αντιγραφή από κάτι άλλο;

Δες επίσης: Πόσο κόστισε η βασιλική γκαρνταρόμπα της Kate Middleton για το ταξίδι της στην Ινδία;

Οι Sunday Times αναφέρουν πως η Christine Kendall, μια σχεδιάστρια νυφικών, που έχει τη βάση της στο Hertfordshire της Αγγλίας, μηνύει τον οίκο και τη δημιουργική του διευθύντρια, Sarah Burton, αναφέροντας πως αντέγραψε δικό της σχέδιο για το bridal gown της Kate, που φορέθηκε στο βασιλικό γάμο το 2011.

Royal Wedding f96bb

"Η πελάτισσά μας είναι βέβαιη πως το σχέδιο της εταιρείας ήταν μια άδικη αντιγραφή. Ο ισχυρισμός δεν είναι ενάντια στη Δούκισσα και δεν υπάρχει κάποια κατηγορία ενάντια στο παλάτι", ανέφερε ο δικηγόρος της Kendall.

Ο διάσημος οίκος, σε απάντησή του, ανέφερε πως όλα αυτά δεν ισχύουν. "Βρισκόμαστε σε πραγματική αμηχανία με αυτή τη νομική υπόθεση. Η Christine Kendall προσέγγισε τον οίκο περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, όποτε και ήμαστε ξεκάθαροι πως οποιοσδήποτε ισχυρισμός πως το σχέδιο της Sarah Burton για το βασιλικό νυφικό φόρεμα ήταν βασισμένο σε δικά της σχέδια, δεν ίσχυε. Η Sarah Burton δεν είδε ποτέ κανένα σκίτσο της δεσποινίδος Kendall και δεν τη γνώριζε πριν έρθει σε επαφή μαζί μας - περίπου, δηλαδή, 13 μήνες μετά από το γάμο. Δε γνωρίζουμε γιατί η δεσποινίς Kendall έχει δημιουργήσει ξανά αυτό το θέμα, αλλά δεν υπάρχουν αμφιβολίες: αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος".