Represent Cuba! Οι καλύτερες φωτογραφίες από το show του οίκου Chanel στο εξωτικό νησί

Represent Cuba! Οι καλύτερες φωτογραφίες από το show του οίκου Chanel στο εξωτικό νησί

Ούτε η Gisele δεν μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο, τροπικό πάρτι!

Είναι γνωστό πως στον Karl Lagerfeld δεν αρέσουν οι επαναλήψεις και γι' αυτό σε κάθε show του αποφασίζει να μας δείξει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τη συλλογή Chanel Resort 2017, ο σχεδιαστής αποφάσισε να μας ταξιδέψει ως την εξωτική Κούβα, φέρνοντας, φυσικά, μαζί του, τους διάσημους φίλους του, αλλά και το πιστό fashion κοινό του.

Το Σαββατοκύριακο πριν από την επίδειξη οι καλεσμένοι έκαναν τις βόλτες τους στην πρωτεύουσα και ξεναγήθηκαν σε όλα τα σημεία που αποτέλεσαν έμπνευση για τον Kaiser, όπως για παράδειγμα το σπίτι του Ernest Hemingway στην Havana, αλλά και μια έκθεση με φωτογραφίες του ίδιου του Lagerfeld.

Το show, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Paseo del Prado, παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, το supermodel Gisele, αλλά και οι Tilda Swinton, Vanessa Paradis και Caroline de Maigret, ενώ στο catwalk εντοπίσαμε αγαπημένα it-girls του οίκου, όπως τις Stella Tennant, Mariacarla Boscono και Mica Arganaraz.

Το θέμα της collection, είναι μια ερμηνεία του "guayabera", του κλασικού, δηλαδή, κουβανέζικου πουκαμίσου, ή όπως το αποκαλεί ο Karl Lagerfeld, "Cuban tux". Ανδρόγυνα σύνολα με γερές δόσεις θηλυκότητας, δυναμικά deux-pieces και ένα εκμοντερνισμένο και εκλεπτυσμένο μιλιτέρ look, είναι όλα όσα μας εντυπωσίασαν στη γεμάτη ενέργεια πασαρέλα του νησιού. Τέλος, στο πνεύμα της εξωτικής, τροπικής συλλογής, ο οίκος Chanel προτείνει σανδάλια, crochet backpacks, floral prints, καπέλα, αλλά και μεταμορφώνει τα πιο κλασικά looks, με φτερά, κρόσσια και παγιέτες.

Δες παρακάτω όλα όσα συνέβησαν στη μακρινή Κούβα μέσα από φωτογραφίες!

03 Cruise 2016 17 collection Show pictures by Olivier Saillant Look 21 d5b4a
04 Cruise 2016 17 collection Show pictures by Olivier Saillant Look 37 d492f
09 Cruise 2016 17 collection Show pictures by Olivier Saillant Look 86 00461
05 Cruise 2016 17 collection Show pictures by Olivier Saillant Look 43 5c320
14 Cruise 2016 17 collection Finale pictures by Olivier Saillant 229fd
15 Cruise 2016 17 collection Finale pictures by Olivier Saillant b67f9
17 Cruise 2016 17 collection Finale pictures by Olivier Saillant cae87