Τα AtoZGreek ταξιδεύουν το ελληνικό καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο

Τα AtoZGreek ταξιδεύουν το ελληνικό καλοκαίρι σε ολόκληρο τον κόσμο

Τα γνωρίσαμε πέρυσι και έδωσαν χρώμα και φρεσκάδα στις καλοκαιρινές μας στιγμές. Φέτος, τα AtoZGreek, τα summer accessories με την υπογραφή του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη μεγαλώνουν και ταξιδεύουν σε 7 χώρες. Μέσα σε ένα χρόνο, το όραμα του δημιουργού τους γίνεται πραγματικότητα. Η ελληνική εταιρεία αποκτά παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή και τα AtoZGreek γίνονται πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.

AtoZGreek269461 1405c


Για το φετινό καλοκαίρι, τα ΑtoZGreek εμπλουτίζονται με νέα είδη και σχέδια και μας προσκαλούν σε νέες περιπέτειες γεμάτες ήλιο, βουτιές και γέλια με φίλους. Βeach bags, tote bags, clutches, pouches και backpacks με 8 μοναδικά designs: το Μάτι, το Καρπούζι, o Γάιδαρος, το Ψάρι, ο Ναύτης, η Φραγκοσυκιά, το Χέρι της Φατιμά και η Πολύχρωμη θειά θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.
Κομψά, αυθεντικά, απλά, χαρούμενα. Περισσότερο από summer accessories, τα AtoZGreek είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι!

clutch woman flowers c9f9b


Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com και στα social media:
Facebook: AtoZGreek
Instagram: atozgreek

Λίγα λόγια για τη σειρά & το δημιουργό της

Τα summer accessories AtoZGreek φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ η κατασκευή γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική. Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη. Η επιχειρηματική κουλτούρα της πόλης τον οδήγησε στη δημιουργία της σειράς AtoZGreek, με έμπνευση τις εικόνες και τις αισθήσεις του ελληνικού καλοκαιριού.

DPG Network