Louis Vuitton Cruise 2017: Το εντυπωσιακό catwalk και οι celebrities που βρέθηκαν στο show

Louis Vuitton Cruise 2017: Το εντυπωσιακό catwalk και οι celebrities που βρέθηκαν στο show

Ο Nicolas Ghesquière σε μια από τις καλύτερες στιγμές του

Η αφρόκρεμα του κόσμου της μόδας, αλλά και διάσημα πρόσωπα από το χώρο της showbiz, ταξίδεψαν μέχρι το μακρινό Rio de Janeiro, για το show Cruise 2017 του οίκου Louis Vuitton.

Δες επίσης:

Αυτό είναι το trend που θα κυριαρχήσει στα τζιν σορτσάκια φέτος το καλοκαίρι

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Niteròi Contemporary Art Museum, το οποίο έχει σχεδιάσει ο Oscar Niemeyer και το εντυπωσιακό σκηνικό ολοκλήρωσαν οι γεμάτες έντονα χρώματα και fun διάθεση δημιουργίες του Nicolas Ghesquière.

Ολόκληρο το μουσείο μετατράπηκε σε πασαρέλα, με τα μοντέλα να περπατούν στην κόκκινη ράμπα του, ενώ το κοινό σε διάφορα, πολύχρωμα σκαμπό, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

03 lv rio dc99c
PicMonkey Collage 87400

Η Alicia Vikander και ο Jaden Smith, που είναι αγαπημένα "παιδιά" του γαλλικού label, κάθισαν στην πρώτη σειρά του fashion show, μαζί με την πάντα σικάτη Catherine Deneuve, την τραγουδίστρια Zendaya, τη fashion blogger Chiara Ferragni και τα supermodels Alessandra Ambrosio και Isabeli Fontana.

Nicolas Ghesquiere Chiara Ferragni e503b
02 lv rio a22fd
Alessandra Ambrosio1 e3a31

Έντονα, ψυχεδελικά prints στις αποχρώσεις του λευκού, του μπλε, του κίτρινου και του κόκκινου, σαγιονάρες(!) και ένα Louis Vuitton στεροφωνικό... τσαντάκι που έκλεψε την παράσταση ήταν όλα όσα είδαν οι καλεσμένοι, σε μια επίδειξη που αν μη τι άλλο ήταν από τις πιο ξεχωριστές στην καριέρα του Ghesquière.

07 lv rio 93bb1

φωτογραφίες: Instagram, Vogue