Kenzo x H&M: Μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη συλλογή που έρχεται το φθινόπωρο!

Kenzo x H&M: Μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη συλλογή που έρχεται το φθινόπωρο!

Οι πρώτες εικόνες της συλλογής μόλις κυκλοφόρησαν!

Μπορεί για το λανσάρισμα να πρέπει να περιμένουμε ως το Νοέμβριο, όμως η H&M αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα μικρό sneak preview, μέσα από το Vogue.com, της συλλογής Kenzo x H&M.

Το γνωστό brand συνεργάζεται με τον οίκο Kenzo, για τη δημιουργία μιας γεμάτης ζωντάνια και trendy items συλλογής, που αναμένεται να έχει ανάλογη επιτυχία με τις προηγούμενες designer συνεργασίες του κολοσσού.

Κάθε look κατακλύζεται από prints, χρώµατα και πρωτοτυπία που χαρακτηρίζουν αυτή τη συνεργασία. Στο lookbook απαθανατίζονται διάφοροι καλλιτέχνες, νεαροί δηµιουργοί και ακτιβιστές που αποτελούν πρεσβευτές της KENZO x H&M.

Το δημιουργικό team, Carol Lim και Humberto Leon, έχει βάλει όλη του την τέχνη στο να βασίσει την κολεξιόν πάνω στα αγαπημένα μοτίβα και τις τεχνικές του Kenzo Takada, με τον Leon να δηλώνει πως, "πραγματικά βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας στο πώς θα δείχνει αυτό".

Ιδού, οι πρώτες εικόνες!

03 kenzo hm

Η ISAMAYA FFRENCH (make-up artist από το Λονδίνο, µέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Theo Adams Company µε έδρα το Λονδίνο) φοράει: φαρδύ δερµάτινο μπουφάν µε επένδυση από ροζ συνθετικό µουτόν, τιγρέ ζέρσεϊ ζιβάγκο και ασορτί ψηλόµεσο κολάν.

01 kenzo hm 1

AMY SALL (φοιτήτρια και ακτιβίστρια από τη Νέα Υόρκη, εκδότρια της SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics, μιας εφηµερίδας αφρικανικών υποθέσεων, κριτικής σκέψης + αισθητικής) & JULIANA HUXTABLE (καλλιτέχνιδα, ποιήτρια και DJ, 28 ετών, από τη Νέα Υόρκη). Και οι δύο φοράνε: τιγρέ ζέρσεϊ ζιβάγκο και ασορτί ψηλόµεσα κολάν, µακριά µαύρα δερµάτινα γάντια µε ροζ λογότυπο από καουτσούκ και τιγρέ ζακάρ πλεκτές µπότες-κάλτσα.

02 kenzo hm

Ο OKO EBOMBO (µουσικός και performance artist από το Παρίσι, τραγουδιστής του µουσικού project 19) φοράει: παρκά µε αφαιρούµενο εµπριµέ γιακά, πολύχρωµο τιγρέ τζιν, και σαγιονάρες µε παραδοσιακές ιαπωνικές κάλτσες tabi. Ο Oko φοράει και τιγρέ καπέλο µε ενσωµατωµένο κασκόλ, πλεκτό εµπριµέ μαντήλι και τιγρέ τσάντα ταχυδρόµου.

φωτογραφίες: H&M / Oliver Hadlee Pearch