Τα τέσσερα polka dot φορέματα που θα λατρέψεις

Τα τέσσερα polka dot φορέματα που θα λατρέψεις

Το κλασικό πουά δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα.

Ένα από τα πιο ρετρό και κλασσικά prints που θα σε κάνει να νοιώθεις σαν pin up girl των 50’s. Απλό και πάντα σικάτο, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όποτε και όπως το φορέσεις, αφού δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ και ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα από μόνο του.

Τα καλύτερα και πιο κοριτσίστικα polka dot φορεματάκια θα τα βρεις στο online κατάστημα Modcloth. Αλλά για να μην ψάξεις πολύ εμείς διαλέξαμε για σένα τα πιο όμορφα και διαφορετικά.

1.Το all time classic πουά

22583-1

Βαθύ μπούστο, στενή μέση και μακριά full skirt είναι ό,τι πιο κλασσικό θα μπορούσες να φορέσεις για να δοξάσεις το πουά. Δεν χρειάζεται περιττά αξεσουάρ αλλά αν θες να ενθουσιάσεις κάνε ένα χτένισμα αλά 50’s και θα είσαι μία σέξι δεσποινίδα.

2.Και πουά και χρώμα

25782-1

Το πουά δεν χρειάζεται να είναι άσπρο-μαύρο, μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα και λάμψεις, γιατί ο καιρός μπορεί να μην το θυμίζει αλλά είναι άνοιξη και το χρώμα πάει παντού. Και μιας και έβαλες το κόκκινο πουά σου φόρεμα, διάλεξε και ένα σε μίνι γραμμή για να φαίνονται τα πόδια σου.

3.Σε σέξι γραμμές

25779-1

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα pencil φόρεμα που αφήνει την πλάτη ακάλυπτη. Δείχνει πολύ λίγα αλλά υπόσχεται πολλά. Αυτό ακριβώς θέλεις και εσύ για το πρώτο ραντεβού και αυτό το φόρεμα είναι το ιδανικό.

4.Ρίγες και πουά μαζί

25777-1

Ποιος είπε ότι οι ρίγες και τα πουά δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί χωρίς να βγαίνει κιτς αποτέλεσμα; Και τα δύο μπορούν να δείχνουν αρμονικά στο υπέροχο φόρεμα σου και μία καφέ ζώνη θα ολοκληρώνει το look σου άρτια.