Η Rita Ora κατακτά ξανά το street style, με τη νέα της συλλογή για τα adidas Originals

Η Rita Ora κατακτά ξανά το street style, με τη νέα της συλλογή για τα adidas Originals

Η νέα σειρά Colour Paint είναι γεμάτη χρώμα και εμπνέεται από τη δημιουργικότητα, το τολμηρό ύφος και το αντισυμβατικό στυλ της Rita Ora

Τα adidas Originals και το απόλυτο fashion icon, Rita Ora, συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που μετρά ήδη δύο χρόνια, συνδυάζοντας για άλλη μια φορά το κοινό τους όραμα για τη μόδα και επιστρέφουν με τη νέα συλλογή Colour Paint. Η Rita Ora, ένα αυθεντικό Originals icon και βασίλισσα του χρώματος, που αδιαφορεί για τους κανόνες με το τολμηρό, δυναμικό της ύφος, συνεχίζει να αποτελεί τη βασική έμπνευση για τη νέα σειρά, η οποία αποδίδει φόρο τιμής στη δημιουργικότητα και στην ικανότητα που έχει κανείς να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται.

adidas Originals x RitaOra AW16 1
adidas Originals x RitaOra AW16 2

Τα σχέδια στη νέα συλλογή adidas Originals by Rita Ora θυμίζουν τεράστια πέταλα λουλουδιών που ακολουθούν μια αριθμητική σειρά, οδηγώντας σε ένα παιχνιδιάρικο οπτικό θέαμα. Γραμμές που υπνωτίζουν και στοιχεία καμουφλάζ ενώνονται δημιουργικά σε ένα πολύχρωμο καλειδοσκόπιο. Η σειρά είναι κυριολεκτικά ζωγραφισμένη με αριθμούς, επηρεασμένη από τη ρετρό τάση ζωγραφικής που συναντάμε στα παλιά βιβλία που μας μάθαιναν να σχεδιάζουμε και ενσωματώνεται στην adidas Originals by Rita Ora συλλογή, τιμώντας την ιδέα της ατομικής δημιουργικότητας και έκφρασης. Εύκαμπτα σχήματα με λεπτές γραμμές σε ζεστά χειμωνιάτικα χρώματα, τολμηρή διάθεση και παιχνιδιάρικο στυλ αγκαλιάζουν με ξεχωριστό τρόπο τις unisex γραμμές της σειράς και μας προσκαλούν σε ένα απίθανο χρωματικό ταξίδι. Η νέα σειρά έχει υιοθετήσει μια θηλυκή παλέτα χρωμάτων σε dusky pink και σκούρες αποχρώσεις και λευκό καμβά, ενώ all-over prints σε διάφορες παραλλαγές εμφανίζονται στα κομμάτια της συλλογής. Η νέα συλλογή διαθέτει μια do-it-yourself διάθεση, για αυτούς που αγαπούν τη δημιουργικότητα και το αντισυμβατικό στυλ.

adidas Originals x RitaOra AW16 4


Πιο συγκεκριμένα, η adidas Originals by Rita Ora Colour Paint περιλαμβάνει μακριές, λεπτές σιλουέτες και παίζει με καθαρές οριζόντιες και κάθετες γραμμές. Κάποια από τα κομμάτια της σειράς που κλέβουν την παράσταση είναι τα sailor pants σε φαρδιά γραμμή, το μονόχρωμο tank top με τις τρεις ρίγες της adidas στο πλάι, το hero dress της σειράς σε μακριά skinny εφαρμογή, και το εντυπωσιακό track top με printed λεπτομέρειες και το σήμα των adidas Originals στην μπροστινή πλευρά.

Η συλλογή περιλαμβάνει και τα iconic Supertar και Stan Smith έτσι όπως δεν τα έχεις ξαναδεί. Τα θρυλικά sneakers γίνονται ένας μισο-ζωγραφισμένος καμβάς που ξυπνάει τη φαντασία.

Η συλλογή Colour Paint των adidas Originals by Rita Ora Pack βρίσκεται ήδη σε επιλεγμένα adidas Stores και συνεργαζόμενα καταστήματα. Ανακάλυψέ την!