Yeezy Season 4: Όλα όσα συνέβησαν στο πολυαναμενόμενο show του Kanye West στη Νέα Υόρκη

Yeezy Season 4: Όλα όσα συνέβησαν στο πολυαναμενόμενο show του Kanye West στη Νέα Υόρκη

Οι Kardashians, η (μάλλον βαρετή) συλλογή και οι... λιποθυμίες!

Το Roosevelt Island της Νέας Υόρκης διάλεξε ως τόπο διοργάνωσης της επίδειξης μόδας για τη νέα του συλλογή, Yeezy Season 4 ο Kanye West.

Η ελίτ του κόσμου της μόδας κάθισε στην πρώτη σειρά του show, ενώ hipsters από κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης κάθισαν με τις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο, μέχρι να δουν τα πανάκριβα ρούχα που σχεδίασε ο rapper.

Το fashion show χωρίστηκε σε δύο μέρη: Στο πρώτο σκέλος, κορίτσια ντυμένα με nude κομμάτια από τη συλλογή του Kanye, στέκονταν ακίνητα σε ένα τεράστιο χώρο με γκαζόν - κάτι που κράτησε δύο ολόκληρες ώρες και προκάλσε λιποθυμία σε ορισμένα μοντέλα, που εξαντλήθηκαν λόγω της ορθοστασίας!

roosevelt park

Κι ύστερα, ξεκίνησε το catwalk. Η Teyana Taylor (θυμήσου την από το προκλητικό "Fade" του West) και η Sofia Richie ήταν ανάμεσα στις γυναίκες που είδαμε στην πασαρέλα, ενώ με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Kim Kardashian, Kendall και Kylie Jenner, οι οποίες έφτασαν στο χώρο με καθυστέρηση μίας ώρας και δεκαπέντε λεπτών.

Z

Όσο για τη συλλογή; Μάλλον μία από τα ίδια.

yeezy kardash jenners
yeezy merch
yeezy models

Ουδέτερες αποχρώσεις και street ύφος - ακριβώς ίδιο με τις προηγούμενες collections. Κορμάκια, σορτς, κολλητά φορέματα, oversized jackets και ankle boots με χοντρό τακούνι και μπότες πάνω από το γόνατο κυριάρχησαν στη Yeezy Season 4, ενώ το outfit που ξεχώρισε (τουλάχιστον για εμάς), ήταν εκείνο της Chanel Iman, η οποία έκλεισε το show φορώντας αθλητικά ρούχα και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

chanel iman

κεντρική φωτογραφία: Thomas Welch / Highsnobiety.com