Ένα κακό κορίτσι γίνεται βασίλισσα: Η σέξι Rihanna προκαλεί και φωτογραφίζεται ως Μαρία Αντουανέτα

Ένα κακό κορίτσι γίνεται βασίλισσα: Η σέξι Rihanna προκαλεί και φωτογραφίζεται ως Μαρία Αντουανέτα

Από το «μάγο» του είδους, Terry Richardson

Εντάξει, η Rihanna μπορεί να μην είναι η τυπική "preppy" γαλαζοαίματη, όμως είναι η γαλαζοαίματη της ποπ κουλτούρας και βασίλισσα στις μουσικές καρδιές μας.

Η Riri είναι το cover girl του νέου τεύχους CR Fashion Book, της Carine Roitfeld και φυσικά, για τις ανάγκες τις φωτογράφισης υποδύθηκε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα.

Δες ακόμα:

Hot or Not: Η εμφάνιση της Rihanna που μας θύμισε κάτι από... Άγιο Βαλεντίνο

Η σταρ έγινε μια σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα - στη σέξι εκδοχή της - και πόζαρε με λάγνο ύφος στο φακό του Terry Richardson και υπό τη στυλιστική επιμέλεια της Carine Roitfeld, καπνίζοντας πούρο, αγγίζοντας το στήθος της και κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά της.

TEASERS9 2
TEASERS10 1

"Ήθελα να δείξω πως δεν είναι κακιά που πρέπει να τη μισούν, ή μια μούσα που πρέπει να ερμηνευτεί. Δεν είναι τίποτα απ' όλα αυτά. Είναι ένα πρότυπο για τη σύγχρονη φήμη, το σώμα, την ομορφιά, τη δόξα και τη θηλυκότητα. Όλα όσα έχει κάνει και όσα της έχουν κάνει, επηρέασαν τη συμπεριφορά της κοινωνίας απέναντι στις γυναίκες, με καλό ή κακό τρόπο", είπε η Carine Roitfeld, για την έμπνευση πίσω από το τεύχος, ένα τεύχος αφιερωμένο στη Μαρία Αντουανέτα.

14276466 309901466031291 1507051712 n

Ολόκληρο το τεύχος και η φωτογράφιση θα βρίσκεται στα περίπτερα από τις 15 Σεπτεμβρίου.