Οι καμπάνιες των αγαπημένων μας Accessorize & Monsoon μας κάνουν να ανυπομονούμε για το χειμώνα!

Οι καμπάνιες των αγαπημένων μας Accessorize & Monsoon μας κάνουν να ανυπομονούμε για το χειμώνα!

Η νέα καμπάνια της Accessorize με πρωταγωνίστρια τη Dree Hemingway και οι ατμοσφαιρικές εικόνες από τη νέα συλλογή της Monsoon

H Dree Hemingway είναι το νέο πρόσωπο των Accessorize

Το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016 των Accessorize είναι η Αμερικανίδα Dree Hemingway, δισέγγονη του νοβελίστα Ernest Hemingway, κόρη της ηθοποιού Maurel και ανηψιά του supermodel των 70’s Margaux.

ACCESSORIZE AW16 6
ACCESSORIZE AW16 3

Η Dree εντυπωσιάζει το κοινό της σε κάθε look της καμπάνιας, υπογραμμίζοντας όλα τα must-have trends της σεζόν: από τις τσάντες με τα εκκεντρικά mix & match λουράκια, τις customized κονκάρδες έως τα παιχνιδιάρικα faux furs, τα περίτεχνα statement κοσμήματα και τα λεπτεπίλεπτα statement κασκόλ και φουλάρια.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε από το διάσημο φωτογράφο Sean Thomas, σε μοναδικές τοποθεσίες στο Buckinghamshire και στα Loft Studios του βορειοδυτικού Λονδίνου. Τη στιλιστική επιμέλεια των looks ανέλαβε η Sam Ranger.

Η νέα καμπάνια MONSOON είναι ένα ταξίδι στα κινηματογραφικά τοπία της Ιρλανδίας

Η νέα καμπάνια Μοnsoon αποτελεί ένα ταξίδι στην ύπαιθρο της Ιρλανδίας, το μέρος στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο ιδρυτής των Μοnsoon, Peter Simon. H εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε από μία all-Irish ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του διεθνούς φήμης φωτογράφου, Boo George και της στιλίστριας του περιοδικού Dazed & Confused, Celestine Cooney.

Monsoon AW16 8

Το πρόσωπο της καμπάνιας είναι το πανέμορφο μοντέλο Carolin Loosen, που μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με διεθνείς οίκους μόδας, όπως οι Dolce & Gabbana, Marchesa, Chloe, Gucci και Alexander Wang.

Monsoon AW16 10 1

Η συλλογή αυτή τη σεζόν γιορτάζει τη θηλυκότητα και την ουσιαστική ομορφιά, τοποθετώντας μοναδικά, πολύτιμα κομμάτια σε ένα κινηματογραφικό τοπίο. Η καμπάνια αποτυπώνει το προφίλ της γυναίκας των Monsoon ως αυθεντική και φυσική, ρομαντική και νοσταλγική, τολμηρή, αινιγματική και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Δες περισσότερες εικόνες της Dree Hemingway από την καμπάνια των Accessorize και τις μαγευτικές φωτογραφίες της νέας συλλογής Monsoon, στην παραπάνω photo gallery!