Με ραγισμένη καρδιά, αλλά καλοντυμένη: Αυτή είναι η γυναίκα που περπάτησε στο show του οίκου Gucci

Με ραγισμένη καρδιά, αλλά καλοντυμένη: Αυτή είναι η γυναίκα που περπάτησε στο show του οίκου Gucci

Ο Alessandro Michele προτίμησε γι' ακόμη μια σεζόν τα '70s vibes και μας θύμισε πως τίποτα δεν μπορεί να σου πηγαίνει τόσο στραβά όταν φοράς παγιέτα

O Alessandro Michele ξέρει ποια είναι η συνταγή που κάνει μια συλλογή επιτυχημένη -η άνοδος, άλλωστε, του οίκου Gucci, είναι περίτρανη απόδειξη- και απ' ότι φαίνεται δε θέλει να παρεκκλίνει πολύ από αυτή.

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η ready-to-wear collection του Gucci, είναι ακριβώς η δήλωση του σχεδιαστή: «Ξέρεις, όταν είσαι ερωτευμένος, σε ένα κλαμπ, αλλά δεν είσαι στο σωστό σημείο, γιατί το πρόσωπο που ψάχνεις δεν είναι εκεί;».

 GUC0103

Είναι σα να ντύνεσαι και να στολίζεσαι για να δεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να φοράς τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όμως τελικά να περνάς όλο το βράδυ σκεπτόμενη «τι θα μπορούσε να έχει συμβεί».

 GUC0291

Παραμυθένια φορέματα από σιφόν, βουτηγμένα στη χρυσόσκονη, oversized φιόγκοι, ψηλόμεσα παντελόνια-καμπάνα και φυσικά to-die-for αξεσουάρ, όπως εντυπωσιακές τσάντες, chokers και καπέλα, ήταν όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή από το catwalk του ιταλικού brand.

Για περισσότερα, κάνε κλικ στο βίντεο:










φωτογραφίες: Vogue.com(indigital.tv)