Fashion alert: Η Sarah Jessica Parker λανσάρει τη δική της συλλογή με μικρά μαύρα φορέματα!

Fashion alert: Η Sarah Jessica Parker λανσάρει τη δική της συλλογή με μικρά μαύρα φορέματα!

Και σου αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνεις το δικό σου little black dress να δείχνει πάντα εντυπωσιακό

Είναι εξίσου stylish στην οθόνη και στην off-screen ζωή της. Ο λόγος για τη Sarah Jessica Parker, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή Amazon Style Code Live την Τρίτη, για να μιλήσει για την προσωπική της συλλογή υποδημάτων, SJP Collection, με ένα ακόμη head-to-toe άψογο σύνολο.

Η διάσημη ηθοποιός άφησε στην άκρη τα μάξι floral φορέματα και τα embellished σακάκια και αυτή τη φορά προτίμησε κάτι πολύ πιο κλασικό. Η ίδια φόρεσε ένα μακρυμάνικο midi φόρεμα, το οποίο δεν ανήκει σε κάποιο μεγάλο οίκο μόδας, αλλά είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά από εκείνη(και έχει ξαναφορέσει σε πρόσφατο event)!

14374128 338361179841440 2123623107510927360 n

Την ανακοίνωση έκανε η Sarah Jessica μέσω Instagram, λανσάροντας τη SJP LBD (Sarah Jessica Parker Little Black Dress), μια νέα συλλογή με σχεδιάστρια την ηθοποιό, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στα καταστήματα Bloomingdales.

https://www.instagram.com/p/
900x900

Όσο για το ποιο είναι το μυστικό της SJP για να φορέσεις κι εσύ με ιδιαίτερο τρόπο το μικρό μαύρο φόρεμα στη δουλειά (ή και εκτός δουλειάς);

«Στον κόσμο αρέσουν πολύ τα μαύρα, τα καφέ παπούτσια, αλλά το χρώμα είναι η νέα τάση. Και τη λατρεύουμε. Νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες που κανείς δε θυμάται ποιος έθεσε, για το τι είναι οκ να φορέσεις στη δουλειά. Οπότε κάποιες φορές κρατώ ένα ροζ, ή ένα γαλάζιο παπούτσι, ή ακόμη κι ένα σατέν παπούτσι που παραδοσιακά δεν ανήκει στα υφάσματα που φοριούνται τη μέρα... και θα πω σε κάποια πολύ έξυπνη, υπέροχη γυναίκα, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή της, 'είναι ο εγκέφαλός σου λιγότερο ικανός επειδή φοράς μωβ παπούτσι στη δουλειά';», δήλωσε.

Δες ακόμα:

Τη ζηλέψαμε: Αυτή η εμφάνιση της Sarah Jessica Parker είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα