Αυτό το outfit της Olivia Palermo είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις φέτος το φθινόπωρο

Αυτό το outfit της Olivia Palermo είναι ό,τι πιο chic μπορείς να φορέσεις φέτος το φθινόπωρο

Η Olivia Palermo σου δείχνει πώς να κάνεις τον τέλειο φθινοπωρινό συνδυασμό με δύο εντελώς αντίθετα κομμάτια!

Η Olivia Palermo δεν είναι μια ακόμη street style star. Απόδειξη; Κανένα σύνολό της δε μοιάζει με οτιδήποτε έχει φορέσει στο παρελθόν. Ακόμη κι αν φορά ξανά τα ίδια κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, ή ακόμη και τις φορές που τα ρούχα της δεν ανήκουν σε κάποιο μεγάλο designer label, εκείνη καταφέρνει να εντυπωσιάζει, κάνοντας ευφάνταστους συνδυασμούς.

Τι φόρεσε αυτή τη φορά;

GettyImages 611977580

Η Olivia συνδύασε πλεκτό τοπ και φούστα Valentino από δαντέλα και με κεντημένες εντυπωσιακές λεπτομέρειες, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνα σανδάλια Gianvitto Rossi, μπορντό τσάντα Valentino με χρυσή αλυσίδα και statement χρυσό βραχιόλι.

How-to: Το μυστικό που κάνει αυτή την εμφάνισή της τόσο ξεχωριστή, είναι το γεγονός πως συνδύασε δύο εντελώς διαφορετικού ύφους κομμάτια με έξυπνο τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείς κι εσύ να φορέσεις μια βραδινή φούστα στο γραφείο, αν τη συνδυάσεις με ένα casual κομμάτι, όπως ένα πλεκτό τοπ, ή ένα t-shirt. Έτσι, δημιουργείς ένα outfit που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλη μέρα, ενώ παράλληλα ξεφεύγεις λιγάκι από τη στυλιστική σου ρουτίνα!

Δες ακόμα:

Hot or Not: Η εμφάνιση της Jessica Alba σε πάρτι οίκου μόδας που μας προβλημάτισε