Kenzo x H&M: Όλες οι φωτογραφίες της νέας, πολυαναμενόμενης συλλογής!

Kenzo x H&M: Όλες οι φωτογραφίες της νέας, πολυαναμενόμενης συλλογής!

Όλα τα κομμάτια από τη μεγάλη συνεργασία του κολοσσού με το αγαπημένο μας brand!

Η συλλογή Kenzo x H&M μπορεί να αποκαλυφθεί στις 19 Οκτωβρίου, όμως έχουμε ήδη όλες τις φωτογραφίες από τα κομμάτια της γυναικείας collection!

Εκτός από μοντέλα, στη φωτογράφιση πρωταγωνιστούν και οι καλλιτέχνης και DJ Juliana Huxtable, η ακτιβίστρια και συγγραφέας, Amy Sall, η φωτογράφος Youngjun Koo, η make-up artist Isamaya Ffrench και η μουσικός Anna of the North.

Οι Carol Lim και Humberto Leon από τον οίκο Kenzo, ανέφεραν στη Vogue, σχετικά με τη συλλογή: "Είναι άνθρωποι που θαυμάζουμε, θρύλοι στους τομείς τους, άνθρωποι που ασκούν επιρροή εκτός από το κομμάτι της μόδας. Η ιδέα είναι να γιορτάσουμε τον τόπο που ξεκίνησε ο Kenzo Takada και τον τόπο που έχουμε πάει το brand - δενείναι μόνο το αρχείο από αυτά που έκανε, αλλά αυτό πάνω στο οποίο έχουμε δουλέψει. Βλέπουμε πώς τα δύο μπορούν να συγχωνευθούν σε μια αληθινή συζήτηση".

Τι θα δούμε, λοιπόν, στη νέα αυτή συλλογή-συνεργασία της H&M με τον οίκο Kenzo; Δες στην παραπάνω gallery όλα τα looks και κάνε υπομονή μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, όποτε και αυτή θα βγει στα καταστήματα!