Το ολοκαίνουργιo AW16/17 τεύχος του AXELIFE μόλις κυκλοφόρησε!

Το ολοκαίνουργιo AW16/17 τεύχος του AXELIFE μόλις κυκλοφόρησε!

Το 8ο τεύχος του AXELIFE, του No1 free press lifestyle περιοδικού, που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, κυκλοφορεί σε νέα διάσταση και με διπλό εξώφυλλο!

Στην Ελλάδα το AXELIFE AW16/17 κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο που έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον των media, καθώς φιλοξενεί 5 ταλαντούχες και δυναμικές γυναίκες. Οι Ελένη Ερήμου, Νάντια Μπουλέ, Μπέτυ Μαγγίρα, Τζωρτζίνα Λιώσση και Ελένη Πετρουλάκη φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί, αποκλειστικά για το Axelife και μιλάνε για το προσωπικό τους στιλ. Κεντρικό θέμα του νέου AXELIFE είναι το «Stylish at Every Age», το οποίο αποτελεί και ένα από τα βασικά πιστεύω της Axel. Το στιλ δεν έχει ηλικία, γι’ αυτό και κάθε γυναίκα μπορεί να είναι κομψή και να νιώθει ο εαυτός της, επιλέγοντας αυτό που της ταιριάζει από τη συλλογή Axel! #AxelStylishatEveryAge #FindYourselfinAxel.


Σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, το AXELIFE AW 16/17 ταξιδεύει με εξώφυλλο τη λαμπερή ιταλίδα Axel Woman Alessia Reato, η οποία φωτογραφήθηκε στην πανέμορφη Ρώμη για τη βασική καμπάνια της Axel.

AXELIFE 8 GREEK

Μέσα από τις σελίδες του μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας μέσα από μοναδικά editorials και ολοκληρωμένα ρεπορτάζ αγοράς. Μπορείτε ακόμη να γνωρίσετε καλύτερα την πάντα γοητευτική Ρώμη, καθώς και 4 από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια, το Καρπενήσι και την Κερκίνη, αλλά και να πληροφορηθείτε για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη διεθνή showbiz σκηνή.


Το απόλυτο seasonal must read μόλις κυκλοφόρησε!

Διαθέσιμο δωρεάν σε όλα τα καταστήματα της Axel και σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ξεφυλλίστε το σε ηλεκτρονική έκδοση στο:

https://goo.gl/5n3xmM