Whaaat? Η Kendall Jenner διέγραψε το λογαριασμό της στο Instagram και ξέρουμε το γιατί

Whaaat? Η Kendall Jenner διέγραψε το λογαριασμό της στο Instagram και ξέρουμε το γιατί

Γιατί αποσύρθηκε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης το αγαπημένο κορίτσι της μόδας;

Μετά την Kim, η Kendall! Μόλις πήγαμε να πατήσουμε το όνομά της στο search box του Instagram, το αποτέλεσμα ήταν... κενό.

Η 21χρονη Kendall Jenner, η οποία έχει ίσως τους περισσότερους followers σε όλο τον κόσμο, όσον αφορά τα it-girls της βιομηχανίας της μόδας και το κορίτσι που κατείχε το ρεκόρ με τη φωτογραφία που είχε τα περισσότερα likes, αποφάσισε να διαγράψει το λογαριασμό της το απόγευμα της Κυριακής.

rs 600x600 151202081934 600.Kendall Jenner FB 120215

Η ίδια δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν ήταν συνειδητή της απόφαση να αποχωρήσει από το μέσο, ή αν έπεσε θύμα hacking, ή κάποιου τεχνικού προβλήματος, όμως οι πρόσφατες δηλώσεις της στο Harper's Bazaar δείχνουν πως μάλλον θέλησε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media. "Σίγουρα θέλω να περνώ στιγμές μακριά από το κινητό μου, μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές διαγράφω το Twitter και το Instagram από το τηλέφωνό μου, γι ανα μην το έχω, γιατί κολλάω με αυτά. Κάθομαι στο κινητό μου για καμιά ώρα και σκέφτομαι ...μα τι κάνω; Πρέπει να βγω έξω να τρέξω ή να κάνω κάτι να πάρω λίγο καθαρό αέρα".

Αυτό σημαίνει πως δε θα δούμε φωτογραφίες της από το show της Victoria's Secret;