Cleavage: το πιο hot «αξεσουάρ» των ΑΜΑs 2016

Διονυσία Καλαποθαράκου
Cleavage:  το πιο hot «αξεσουάρ» των ΑΜΑs 2016

Το πολύ βαθύ ντεκολτέ είναι το νέο κοινό σημείο αναφοράς κάθε επίσημης εμφάνισης που σέβεται τον εαυτό της.

Από τα τέλη 70s-αρχές 80s, όταν και είδαμε για πρώτη φορά τις μπλούζες και τα φορέματα με το τόσο έντονο V που έφτανε μέχρι τον αφαλό και άφηνε ακάλυπτο όλο το στέρνο, έχει περάσει καιρός και έχουν γίνει βήματα στυλιστικού εκσυγχρονισμού. Αλλά ένα sexy ενδυματολογικό στοιχείο δεν μένει ανεκμετάλλευτο όσο περνάνε οι δεκαετίες. Το αντίθετο. Ανακυκλώνεται, ανανεώνεται και μοιάζει πιο φρέσκο και επίκαιρο από πότε.

cleavage

Από αριστερά προς τα δεξιά: Hailee Steinfeld, Lady Gaga, Kat Graham

Στα χθεσινοβραδινά American Music Awards, τρεις από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του event, η Hailee Steinfeld, η Lady Gaga και η -ηθοποιός-τραγουδίστρια-μοντέλο κτλ.- Kat Graham, εμφανίστηκαν με τρία σύνολα σε εντελώς διαφορετικές αποχρώσεις αλλά με έναν κοινό παρανομαστή, το αβυσσαλέο ντεκολτέ. Όσο πιο στενό και μικρό είναι το άνοιγμα του συγκεκριμένου V, τόσο πιο κομψό είναι το αποτέλεσμα. Στόχος είναι να φαίνεται μία λεπτή λωρίδα του στέρνου και να «υπονοείται» το στήθος. Το υπερβολικά ανοιχτό cleavage δεν είναι fashionable και αισθησιακό, αλλά κιτς και προκλητικό.
Αν λοιπόν έχεις αρχίσει από τώρα την έρευνα αγοράς για το φόρεμα που θα φορέσεις τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σου δίνουμε ένα hint για το τι πρέπει να έχει το κομμάτι που θα επιλέξεις... ή μάλλον για το πιο ακριβώς σημείο πρέπει να του «λείπει». Για να τραβήξεις και εσύ τα βλέμματα με μία red carpet εμφάνιση.