Daphne Guinness: Έκανε τη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Barney’s δοκιμαστήριο

Daphne Guinness: Έκανε τη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Barney’s δοκιμαστήριο

Χθες η Daphne Guinness μετέτρεψε τη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Barney's στη Νέα Υόρκη σε προσωπικό της δοκιμαστήριο, όπου και ετοιμάστηκε για να παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης-φόρο τιμής στον σχεδιαστή Alexander McQueen.

Χθες το βράδυ η Νέα Υόρκη φόρεσε τα καλά της για το μεγαλύτερο fashion event της πόλης: το gala στο MET (Metropolitan Museum of Art) για τα εγκαίνια της έκθεσης «Savage Beauty» προς τιμήν του Βρετανού σχεδιαστή Alexander McQueen.

Όπως, λοιπόν, μας είχε προετοιμάσει η βαθύπλουτη κληρονόμος και μανιώδης συλλέκτης δημιουργιών υψηλής ραπτικής, Daphne Guinness, μπήκε στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Barney's στη Νέα Υόρκη και εκεί ετοιμάστηκε σε ένα ημιδιάφανο δοκιμαστήριο για το μεγάλο event, φορώντας φυσικά μια McQueen δημιουργία. H Daphne, που μέσα σε μια νύκτα αγόρασε όλα τα ρούχα της iconic φιγούρας της Isabella Blow λίγο πριν βγουν σε δημοπρασία, θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποτίσει ένα φόρο τιμής στη μόδα ως μία μορφή τέχνης και σε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες-σχεδιαστές, τον Alexander McQueen.

Δείτε το βίντεο με τη Daphne Guinness στο Barney's της Νέας Υόρκης.