Βρήκαμε τα πιο stylish γυαλιά ηλίου της χρονιάς!

Είναι Prada και δεν θα μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Η Prada αποτελεί συνώνυμο του στυλ που συχνά προβλέπει και υπαγορεύει τις αισθητικές τάσεις. Το καινοτόμο πνεύμα, η περιέργεια και η μακρά τεχνική παράδοση αποτελούν απτές αποδείξεις των αξιών του οίκου που διαποτίζουν το σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας, από τη δημιουργία έως το κατάστημα.

Τα γυαλιά Prada αντανακλούν την στυλιστική εξέλιξη της γυναίκας της Prada, μιας πρωτοπόρου και ριζοσπαστικής προσωπικότητας, η οποία αναζητά νέους προορισμούς στη ζωή. Τα θηλυκά προφίλ και τα πλούσια διακοσμητικά στοιχεία, οι retro πινελιές και οι σύγχρονες λεπτομέρειες, συνδυάζονται δημιουργικά, στη νέα συλλογή γυαλιών, με τον γραμμικό σχεδιασμό, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των λεπτομερειών.

Η νέα ειδική συλλογή Prada Wanderer εμπνέεται από τα Seventies και τη γυναικεία γοητεία: τα μεγάλα, ελικοειδή σχήματα υπογραμμίζονται από τολμηρές μεταλλικές λεπτομέρειες, με σαφείς αναφορές στα αξεσουάρ της επίδειξης μόδας.

Η κομψότητα της συλλογής Prada Ornate αποτυπώνεται σε ένα νέο μοντέλο γυαλιών ηλίου.

Οι έντονες γραμμές και οι συμπαγείς όγκοι απαλύνονται χάρη στα πολύτιμα διακοσμητικά στοιχεία στους βραχίονες, μετατρέποντας αυτά τα γυαλιά σε μοναδικές δημιουργίες.

Prada Wanderer Special Collection

Μοντέλο SPR 09T
Τα νέα αυτά γυαλιά ηλίου της ειδικής συλλογής Prada Wanderer χαρακτηρίζονται από μια υπερ-θηλυκή, κομψή σχεδίαση. Η μεγάλη στρογγυλεμένη acetate πρόσοψη φιλοξενεί ελικοειδή προφίλ που τονίζονται από μια τολμηρή, διπλή μεταλλική γέφυρα και σαρνιέρες με βίδες που δεν περνούν απαρατήρητα. Η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από την κλασική έκδοση του Μαύρου και της Ταρταρούγας σε τόνους Cornflower Blue και Rust. Λογότυπο Prada με γράμματα.
PR 09TS 1AB 3D0

Μοντέλο SPR 04T
Γεωμετρικά σχήματα και vintage πινελιές για τα νέα γυαλιά ηλίου της συλλογής Prada. Η μεγάλη εξαγωνική πρόσοψη συνδυάζει εξαίσια ένα acetate πλαίσιο με μια χαρακτηριστική μεταλλική γέφυρα. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις του Μαύρου και της Ταρταρούγας και τρεις αποκλειστικές εκδόσεις πολύχρωμου ψαροκόκαλου. Τρίγωνο λογότυπο Prada.
PR 04TS VAN 9K1

Μοντέλο SPR 10T – Prada Ornate Collection
Ένα νέο μοντέλο γυαλιών ηλίου για τη Συλλογή Prada Ornate. Η δημιουργικότητα των πολύτιμων διακοσμήσεων ερμηνεύεται εκ νέου με την τοποθέτηση μαύρων χαντρών διαφορετικών τόνων που ομορφαίνουν τους βραχίονες. Η τετράγωνη acetate πρόσοψη διαθέτει συμπαγείς όγκους και τονίζεται από ένα μεταλλικό σύρμα στο άνω προφίλ. Η χρωματική παλέτα παίζει με τις κλασικές αποχρώσεις του Μαύρου, της Ταρταρούγας και της Μεσαίας Ταρταρούγας, σε συνδυασμό Pale Gold προφίλ. Λογότυπο Prada με γράμματα.
PR 10TS 1AB 5S0

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ