Eye Contact: Ο οίκος Max Mara παρουσιάζει τα νέα του γυαλιά ηλίου και οράσεως για αυτή τη σεζόν

Eye Contact: Ο οίκος Max Mara παρουσιάζει τα νέα του γυαλιά ηλίου και οράσεως για αυτή τη σεζόν

Γιατί τα μάτια δεν είναι μόνο ο «καθρέφτης της ψυχής» αλλά και του στυλ.

Ο οίκος Max Mara παρουσιάζει τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017.
Η νέα συλλογή Γυαλιών συνδυάζει εμβληματικά, διαχρονικό μοντέλα που διαθέτουν την χαρακτηριστική “Πρισματοειδή” λεπτομέρεια με φόρμες που επαναπροσεγγίζουν την έννοια της ενδυματολογίας μέσα από την χρήση πολυτελών υλικών, όπως το δέρμα. Ένα αρμονικό πάντρεμα θηλυκών φορμών και φυσικών τόνων καθορίζουν τη συλλογή, με τα νέα μοντέλα να διακρίνονται από μια νότα θηλυκότητας και κομψότητας.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

MAX MARA MM PRISM III BGV

Τα γυαλιά ηλίου PRISM III και PRISM IV και τα γυαλιά οράσεως ΜΜ 1285 διαθέτουν υπερμεγέθεις τετράγωνες φόρμες ή φόρμες «μάτι της γάτας» από ασετάτ και διακρίνονται από τους σμιλεμένους όγκους και τις περίτεχνες διακοσμήσεις στο εσωτερικό των πλαισίων, αντλώντας έμπνευση από τις λεπτομέρειες του θρυλικού παλτό Max Mara. Τα μοντέλα διατίθενται σε μια παλέτα φυσικών χρωμάτων με το μπροστινό μέρος σε ματ ή γυαλιστερές αποχρώσεις του μπεζ, της μελί ταρταρούγας, του μπλε, του γκρι ή του μαύρου.

ΒΕΛΟΝΙΑ

Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες - φόρος τιμής στη χαρακτηριστική βελονιά που χρησιμοποιήθηκε για το εμβληματικό παλτό Max Mara - συνδυάζονται μοναδικά με μια σύγχρονη φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ, δίνοντας πνοή στο φίνο παιχνίδισμα μεταξύ του λιτού σχεδιασμού των βραχιόνων και των τολμηρών γεωμετρικών γραμμών στο μπροστινό μέρος. Η χαρακτηριστική «Πρισματοειδής» λεπτομέρεια μετατρέπεται σε ένα μικρό στολίδι που κοσμεί το μπροστινό μέρος των γυαλιών οράσεως MM 1288.

MAX MARA MM 1288 06K

Διατίθεται σε μια υπέροχη παλέτα χρωμάτων σε αποχρώσεις του μαύρου, του μπορντό και της κόκκινης ταρταρούγας.
H συλλογή γυαλιών Max Mara παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα oπτικά καταστήματα.