Η νέα συλλογή της Axel είναι ό,τι χρειάζεσαι για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η νέα συλλογή της Axel είναι ό,τι χρειάζεσαι για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι

Η Axel καλωσορίζει την επόμενη σεζόν παρουσιάζοντας μία συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στο καλοκαίρι!

 MG 0074
 MG 5603
 MG 6584

Η σειρά “Axel ❤ Greek Islands” αντλεί την έμπνευσή της από την ανεξάντλητη ελληνική παράδοση και παρουσιάζει ένα φρέσκο, σύγχρονο μείγμα από must καλοκαιρινά κομμάτια, με πρωταγωνιστές θηλυκά ντραπέ και κρεπ, περίτεχνες μπροντερί δαντέλες και βαμβακερές ποπλίνες. Η μαγεία των ελληνικών νησιών γίνεται έναυσμα για μοναδικά prints γεμάτα με χρώματα όπως το golden sulphur, το allure blue και το magma coral.
Η SS ’17 συλλογή της Axel εμπνέεται και από την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της γαλλικής Ριβιέρας, αλλά και τη θηλυκότητα της διαχρονικής ιέρειας του στιλ, Brigitte Bardot, για μία σειρά από κομμάτια που δηλώνουν απροκάλυπτα τη θηλυκότητά τους. Off shoulder φορέματα και crop tops, ψηλόμεσα παντελόνια ορίζουν την εικόνα μιας γυναίκας που επιθυμεί να ζήσει την κάθε στιγμή της ζωής της.

Η πάντα πλούσια συλλογή από τσάντες της Axel έρχεται φέτος το καλοκαίρι να εντυπωσιάσει για ακόμη μία φορά με τα vibrant prints της, την εξωστρέφεια και την περίτεχνη ποιότητά της. Κεντημένα λουλούδια, floral patterns και μοναδικά μοτίβα απογειώνουν τα καλοκαιρινά looks, ενώ οι τσάντες θαλάσσης από καμβά και λινάτσα θα γίνουν το must have των καλοκαιρινών σας αποδράσεων.

Άλλοτε μ’ έναν έκδηλο ρομαντισμό, που καταγράφεται μέσα από υπέροχα φλοράλ σχέδια και άλλοτε με παιχνιδιάρικη διάθεση, τα ασορτί σύνολα Axel και Axel Girl, κλέβουν για ακόμη μία φορά την παράσταση αποπνέοντας τη χαρά και την αγάπη που αποτυπώνεται στην πιο όμορφη σχέση του κόσμου: αυτή της μαμάς με το κοριτσάκι της! Η συλλογή Axel Girl ολοκληρώνεται ιδανικά με μια σειρά από χαριτωμένες τσάντες, backpacks και παπούτσια, πάντα με την ιδιαίτερη πινελιά της Axel.

H Axel Concept, η νεανική σειρά της Axel, δε θα μπορούσε να απέχει από την «επανάσταση» των prints που έχει καταλάβει τον κόσμο της μόδας. Ακολουθώντας μία «ζωηρή» και πιο γραφιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό της, παρουσιάζει μία συλλογή γεμάτη φρέσκες προτάσεις για καλά πληροφορημένες fashionistas