Στο Hollywood το κάνουν καλύτερα

Στο Hollywood το κάνουν καλύτερα

Οι μαμάδες του Hollywood παραδίδουν μαθήματα στυλ.

Στην πρωτεύουσα του θεάματος και της υπερβολής, κάπου ανάμεσα στα σκάνδαλα και τα εκτυφλωτικά φώτα των paparazzi, οι star του Hollywood ερωτεύονται, παντρεύονται και γίνονται γονείς. Οι παρακάτω celebrity μαμάδες, μας απασχολούν για έναν παραπάνω λόγο από τις υπόλοιπες διάσημες των εξωφύλλων, καθώς αν και μαμάδες, παραμένουν κομψές και στιλάτες με αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Victoria Beckham, πρώτα μας πήρε από τα χέρια τον άντρα των ονείρων μας, David Beckham, και ύστερα αποφάσισε να κάνει μαζί του οικογένεια. Ο Brooklyn , ο Romeo και ο Cruz είναι τα τρία παιδιά της, που εάν προσέξει κάποιος τη σιλουέτα της δε θα πιστέψει πως τα έχει κάνει η ίδια, ενώ είναι ξανά έγκυος, αυτή τη φορά σε ένα κοριτσάκι. Έχοντας τη δική της σειρά ρούχων, όχι μόνο ντύνεται στην εντέλεια σε κάθε της εμφάνιση, αλλά ντύνει με τις προτάσεις και άλλες διάσημες κυρίες του Hollywood.

Αφού έπαιξε με μαχαίρια, κρέμασε στο λαιμό της ματωμένα μπουκαλάκια, γέμισε τατουάζ και έκανε τις προσωπικές της επαναστάσεις, η Angelina Jolie αποφάσισε να ηρεμήσει. Βλέποντας στο πρόσωπο του Brandt Pitt τον πατέρα των παιδιών της, ξεκίνησε μαζί του τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας απαρτιζόμενης από τα υιοθετημένα της παιδιά. Έτσι, η πολυσυλλεκτική οικογένειά της αποτελείται από τον Maddox, τον Pax, τη Zahara, που έχει υιοθετήσει και από τα τρία βιολογικά της παιδιά, τη Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne. Μπορεί να μην ακολουθεί κάποιο στιλιστικό κανόνα, αλλά εκτός από τη ζηλευτή της σιλουέτα και την απαράμιλλη ομορφιά της, η Angelina καταφέρνει να μεταμορφώνεται διαρκώς. Από καθημερινή μαμά, τη βλέπουμε Πρέσβειρα του οργανισμού UNHCR να ταξιδεύει στη Sierra Leone και το Darfur ενώ την επόμενη μέρα μπορεί να βρίσκεται σε κάποια τελετή απονομής φορώντας το πιο περίτεχνο πράσινο Versace φόρεμα. Η κυρία Pitt το έχει ό, τι και να κάνει.

Αιώνια ρόκερ και άγριο θηλυκό, η Kate Moss δείχνει να μην της καίγεται καρφί για το τι λέει ο κόσμος. Κάνοντας ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της Βρετανίας στο οποίο και πρωταγωνίστησε να λειτουργήσει υπέρ της, δείχνει πως εκτός από εμφάνιση μοντέλου έχει και μυαλό «ξυράφι». Μαμά της μικρούλας Lilly Rose, η Kate δεν αποχωρίζεται ποτέ τα skinny jeans της, τα δερμάτινα τζάκετ της, τα ριγέ μπλουζάκια και τις ινδιάνικες Minnettonka της, καθιερώνοντας με κάθε της εμφάνιση kαι ένα καινούριο trend. Δεν είναι τυχαίο πως τη διάλεξε το megastore Topshop για να σχεδιάσει μία limited σειρά του.

Η λατρεμένη Sara Jessica Parker είναι το όνομα που θα βρείτε σε οποιοδήποτε λεξικό μόδας, δίπλα από το λήμμα στιλ. Λεπτοκαμωμένη, με υπερβολικά γυμνασμένο σώμα και ιδιαίτερο πρόσωπο, το κορίτσι του Sex and the City κατάφερε να μας καθηλώσει μπροστά από τους δέκτες μας και να μας αναστατώσει τις ντουλάπες. Είτε φορώντας ένα απλό μπλουζάκι με μία τούλινη φούστα, είτε ένα καυτό σορτς με ψηλοτάκουνα πέδιλα, η μαμά των James WIlkie και των διδύμων Marion Loretta Elwell και Tabitha Hodge, είναι μία αφοσιωμένη μαμά που πηγαίνει συνέχεια τα παιδιά της στις κούνιες, κυλιέται στα χώματα και παίζει όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου. Ίσως με λίγο παραπάνω στιλ!

Η Jennifer Lopez δεν αναδείχτηκε τυχαία ομορφότερη γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό People. Με ζηλευτές καμπύλες, λαμπερά μαλλιά και αψεγάδιαστο πρόσωπο, η «Jenny from the block» συνδυάζει τον αέρα μιας ντίβας με την καθημερινότητα μιας μαμάς. Τα δίδυμα Emme Maribel Muñiz και Maximilian David Muñiz ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία της με το σύζυγό της Marc Anthony και να την ολοκληρώσουν σα γυναίκα, κάνοντάς τη να φαίνεται ακόμα πιο όμορφη. Δείτε το τελευταίο της videoclip και δε θα πιστεύετε στην ανανέωση της διάσημης star.