Green Fashion: Mόδα με οικολογική συνείδηση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Green Fashion: Mόδα με οικολογική συνείδηση

Το πρώτο ελληνικό 100% οικολογικό brand VATHOS Apparel παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

IMG 6715fj
IMG 7974fj
IMG 8150fj
IMG 8271fj
IMG 8738fj

H VATHOS Apparel αντλεί έμπνευση από τα στοιχεία της φύσης και δημιουργεί ρούχα υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στη φιλοσοφία της.

Στοιχεία όπως η θαλάσσια βλάστηση, τα όστρακα, οι ακατέργαστες υφές των δέντρων και των κορμών, ο αφρός των κυμάτων αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017 της VATHOS Apparel. Τα στοιχεία αυτά ερμηνεύονται το καθένα διαφορετικά και μετουσιώνονται σε υφές και σχήματα.

Οι θηλυκές σιλουέτες και τα αέρινα και ανάλαφρα υφάσματα συνυπάρχουν με τις αυστηρές και μίνιμαλ γραμμές. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει αέρινα μάξι φορέματα, φούστες με βολάν, ανάλαφρα bomber jackets, ριγέ t-shirts, cropped μπλούζες, ψηλόμεσες παντελόνες, polo neck μπλούζες και tennis φορέματα σε μια παλέτα που περιλαμβάνει τόσο τα γήινα χρώματα, όσο και τα πιο έντονα που αντιπροσωπεύουν τη φύση –λευκό, λαδί, εκρού, σιέλ, ροζ και μπλε. Οι πλούσιες υφές από οργανικό βαμβάκι και μπαμπού εξισορροπούν αρμονικά με τις απλές γραμμές της συλλογής.

Για όλες τις δημιουργίες της η VATHOS Apparel χρησιμοποιεί 100% πιστοποιημένα οργανικά υλικά. Μάλιστα, για τη συλλογή αυτή χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ύφασμα από οργανικό μπαμπού, το οποίο έχει χαρακτηριστική μεταξένια υφή.

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 VATHOS Apparel διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, καθώς και στο VATHOS Apparel E-SHOP www.vathosapparel.com.