Ανακαλύψαμε από τώρα τις πετσέτες που πρέπει όλες να αποκτήσουμε αυτό το καλοκαίρι

Ανακαλύψαμε από τώρα τις πετσέτες που πρέπει όλες να αποκτήσουμε αυτό το καλοκαίρι

Γιατί fashion statement δεν κάνεις μόνο με το μαγιό σου.

Sun17A00442

Από την πρώτη ακόμη εμφάνισή της, πέντε χρόνια πριν, ήταν ξεκάθαρο ότι η πετσέτα Sun of a Beach, δεν θα ήταν μία συνηθισμένη πετσέτα για την παραλία. Σήμερα, εκτός από το απόλυτο love brand για τις διακοπές μας και cool fashion αξεσουάρ, είναι και ένας πιστός καλοκαιρινός φίλος.

Sun17A0275

Η φετινή συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε περιλαμβάνει την διαχρονική ριγέ Chaise longue που μας ταξιδεύει στη Γαλλική ριβιέρα, την διασκεδαστική Pina colada, την εξωτική Hawaiian Tropic που κλείνει το μάτι στα κλισέ χαβανέζικα μοτίβα, την greek-chic Caldera, την signature Tucan in Love που σίγουρα θα γίνει πρωταγωνίστρια της πλαζ, αλλά και τα πολύχρωμα Birds of Paradise, το διακριτικό Reef και το Watch Out κατά του ματιάσματος.

Sun17A0136
Sun17A0236

Ο συνδυασμός ποιότητας υλικών (αιγυπτιακό βαμβάκι), κατασκευής (ράβονται στην Ελλάδα) και εκπληκτικών patterns που φέρουν πάντα πρωτότυπα ονόματα με χιούμορ και έμπνευση από τη λογοτεχνία, την ποπ κουλτούρα και τον κινηματογράφο, κάνουν τις Sun of Beach κάτι περισσότερο από ένα beachwear brand. Η έμφαση στα ξεχωριστά μοτίβα που ανανεώνονται κάθε χρόνο και η δυνατότητα να επιλέξεις το αγαπημένο σου στην σελίδα shop the pattern του sunofabeach.com, αποτελεί εξάλλου ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μάρκας.

Τα μοτίβα ντύνουν και τα fashion αξεσουάρ της συλλογής Sun of a Beach, όπως τις διάσημες Poly Bag, τις ελαφριές τσάντες παραλίας και πολλαπλών χρήσεων από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι με επένδυση από 100% βαμβακερό καμβά. Μία Poly Bag έχει αρκετό χώρο για 2 πετσέτες και τα υπόλοιπα απαραίτητα για μια μέρα στη θάλασσα, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολο να διπλωθεί και να πακεταριστεί σε κάθε καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ή ταξίδι. Μπορούν να συνοδευθούν από μία pochette σε ίδιο ή διαφορετικό σχέδιο με την απαλή πετσετένια επένδυση.

Και επειδή τα patterns Sun of a Beach είναι πολύ όμορφα για να μην τα φοράμε, υπάρχουν τα Lolita vests, ιδανικά για περιπέτειες ή κοκτέιλς μετά την παραλία. Tα μαλακά, fluffy γιλέκα γίνονται το ιδανικό ρούχο για όσους αγαπούν να επεκτείνουν την παραμονή τους στην θάλασσα και μετά το ηλιοβασίλεμα και συνδυάζονται τέλεια με ένα τζιν σορτς μέχρι το μπαρ. Πες αλήθεια, αυτή την στιγμή δεν ανυπομονείς και εσύ όσο εμείς να έρθει το καλοκαίρι πιο γρήγορα;
Ιnfo: www.sunofabeach.com

Sun17A00617