Aν σου αρέσει το online shopping πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτό το νέο e-shop

Aν σου αρέσει το online shopping πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις αυτό το νέο e-shop

Ο οίκος Ioanna Kourbela γνωστός για τις εμπνευσμένες και αέρινες δημιουργίες του, που εξάγει την ελληνικότητα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει το νέο της e-shop.

Ioanna Kourbela BASICS SS17 8
Ioanna Kourbela SS17 ANAVASIS Lookbook 4
Ioanna Kourbela KIDS SS17 8

Η δημιουργός που το 2003 ίδρυσε το ομώνυμο της brand, λανσάρει μια απόλυτα σύγχρονη πλατφόρμα, δίνοντας την ευκαιρία στο label να συνδεθεί άμεσα και γρήγορα με τον καταναλωτή του. Το ioannakourbela.com διαθέτει τις ολοκληρωμένες συλλογές του brand για το φετινό καλοκαίρι.

Από την επίσημη συλλογή της, SS17 ANAVASSIS και τη συλλογή για τη σειρά Ioanna Kourbela BASICS με τίτλο SS17 Shades of Summer, μέχρι την ανδρική της σειρά Ioanna Kourbela MEN και την παιδική σειρά Ioanna Kourbela KIDS, η σχεδιάστρια με όχημα της το worldwide shipping, αποκτά πλέον τη δυνατότητα να “ταξιδέψει” σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι αγορές εντός Ελλάδας θα φτάνουν στον προορισμό τους εντός 48 ωρών, ενώ στο συνεχώς αυξανόμενο διεθνές κοινό θα καταφθάνουν εντός τριών με τεσσάρων ημερών. Και κάπως έτσι το ioannakourbela.com έρχεται να μετατρέψει το online shopping σε μια άκρως απολαυστική εμπειρία.