Τα weareeyes μάς συστήνονται με την πρώτη τους καμπάνια-ωδή στις ατέλειες

Τα weareeyes μάς συστήνονται με την πρώτη τους καμπάνια-ωδή στις ατέλειες

«Be what you are. Imperfekt»... είναι το μότο της διαφημιστικής τους εκστρατείας.

aer1
tension 3

weareeyes είναι μια νέα και ανατρεπτική μάρκα γυαλιών που φτιάχτηκε με το όραμα της δημιουργίας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας γυαλιών σε τιμές προσιτές για όλους. Η νέα τους καμπάνια με το μήνυμα «Be what you are. Imperfekt» είναι μια ωδή στις ατέλειες μας μιας και αυτές είναι που τελικά προσδιορίζουν αυτό που είμαστε, παροτρύνοντας μας να είμαστε ο εαυτός μας.

Το νέο video προωθεί τη μαγεία της διαφορετικότητας μέσα στην οποία κρύβεται αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σαν τέλειο. Η ταινία ξεκινάει με ένα ερώτημα που έχει δύσκολη απάντηση: «What makes us perfect?». Η απάντηση έρχεται με αυτά που σίγουρα δε μας καθιστούν τέλειους, όπως είναι οι απόψεις μας για τη ζωή.
Η πορεία της σκέψης του αφηγητή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν κανόνες που να καθορίζουν τι είναι τέλειο. Ουσιαστικά αυτό που μας δίνει ταυτότητα είναι οι ατέλειες μας. Από ένα σημάδι στο πρόσωπο έως το χαμόγελό μας. Το βίντεο τελειώνει παροτρύνοντάς μας να αναζητούμε όχι εκείνα τα πράγματα που μας κάνουν να δείχνουμε όμορφοι, αλλά αυτά που αντικατοπτρίζουν το τι πραγματικά είμαστε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ταινία συμμετέχουν απλοί άνθρωποι κάνοντας ένα ουσιαστικά statement για τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλονται από τα περισσότερα fashion brands, ενώ όλοι οι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι της ομάδας των weareeyes που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν συμβάλει στην δημιουργία του brand.