Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, η Ιωάννα Κουρμπέλα μας κάνει να ονειρευόμαστε τον Δεκέμβριο

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, η Ιωάννα Κουρμπέλα μας κάνει να ονειρευόμαστε τον Δεκέμβριο

Μια ωδή στον έρωτα και την πολυτέλεια. Αυτή είναι η νέα, χειμερινή συλλογή της Ιωάννας Κουρμπέλα για το ᾽17 με τίτλο IDYLLIUM.

IDYLLIUM2
IDYLLIUM3
IDYLLIUM6
IDYLLIUM7

Φανταχτερά νήματα «πλάθονται» πάνω σε μυστηριώδεις σκοτεινές μούσες και δημιουργούν έναν διάχυτο αισθησιασμό που στόχο έχει να αναπαραστήσει τον εικονικό θρύλο της αρχετυπικής, μοιραίας γυναίκας.

Με βασικές αποχρώσεις το βαθύ κυανό, το μπεζ της χρυσαλίδας, το χρώμα του μπρούτζου και το διαχρονικό μαύρο, η Ιωάννα Κουρμπέλα δημιουργεί μια συλλογή από αέρινες, ολομέταξες, διάφανες μουσελίνες με μάλλινα, μεταλλιζέ κεντήματα που διακοσμούν αριστοτεχνικά τα γυναικεία άκρα.

Παράλληλα, σαγηνευτικά μίντι και μάξι φορέματα με ανοιχτές πλάτες και βαθιά ντεκολτέ ενισχύουν το ερωτικό στοιχείο της IDYLLIUM, ενώ από την συλλογή δεν λείπουν και οι πλεκτές δημιουργίες που μέσα από πτυχώσεις και περίτεχνες λεπτομέρειες, παραπέμπουν σε γλυπτά.

Για την Ιωάννα Κουρμπέλα, η IDYLLIUM δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από “μια διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού μέσα από ίχνη του παρελθόντος, μια σύγχρονη ουτοπία γεμάτη ναρκισσισμό”.

www.ioannakourbela.com