Η Swarovski συνεργάζεται με σημαντικές και τολμηρές προσωπικότητες στη νέα της συλλογή F/W 2017

Η Swarovski συνεργάζεται με σημαντικές και τολμηρές προσωπικότητες στη νέα της συλλογή F/W 2017

Για να γιορτάσει την πολυδιάστατη λάμψη.

FEI FEI SUN NATURE IN THE CITY 10
JOURDAN DUNN DESIGN IN THE CITY 4
RUBY ROSE GAMING IN THE CITY 4
FEI FEI SUN FIREWORKS IN THE CITY 5
JOURDAN DUNN NIGHTS IN THE CITY 21
RUBY ROSE NIGHTS IN THE CITY 10

Η Swarovski, ένα brand που απευθύνεται σε σύγχρονες γυναίκες ανά τον κόσμο, εστιάζει στη διαφορετικότητα μέσα από την τολμηρή συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων με έντονη επιρροή από το χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής. Με πολυάριθμο κοινό να τις ακολουθεί στα social media τα σουπερμόντελ Jourdan Dunn και Fei Fei Sun, καθώς και το πολυτάλαντο μοντέλο, DJ, ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Ruby Rose ενώνουν τις δυνάμεις τους με την πρέσβειρα της Swarovski Karlie Kloss και, καθεμιά με τον τρόπο της, αναδεικνύει το γυναικείο δυναμισμό.

Τα διαφορετικά τους προφίλ υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της Swarovski “Yes to All”, καθώς και την ικανότητα του brand να επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να κάνει την μοναδική της προσωπικότητα να λάμπει.

Οι ταλαντούχες αυτές γυναίκες παρουσιάζουν την πολυμορφικότητα της νέας Συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 17 Urban Fantasy, με έμφαση στον παράγοντα «στυλ».

Η Jourdan Dunn και η Fei Fei Sun συνεργάζονται στο φθινοπωρινό θέμα Harmony (Αρμονία), εμπνευσμένο από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, με ευκολοφόρετα κομμάτια σε ουδέτερους τόνους και κυκλικά σχήματα. Αποκαλύπτοντας τα μυστικά της για κοσμήματα που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, η Jourdan Dunn δηλώνει: «Για μένα, η μέρα είναι για δαχτυλίδια και βραχιόλια – διαχρονικά κομμάτια που πηγαίνουν με όλα. Η νύχτα θέλει πάντα κολιέ ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια». Όπως αναφέρει η Fei Fei Sun, «Swarovski για μένα σημαίνει φως – λατρεύω τις αντανακλάσεις του φωτός στα κρύσταλλα. Καθώς ζω στη Νέα Υόρκη, τα σχέδια που αντλούν έμπνευση από τη φύση με συνεπαίρνουν».

Η Ruby Rose παρουσιάζει το χειμερινό θέμα Entertainment (Διασκέδαση) της συλλογής, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα μηνύματα, και emojis, καθώς προσεγγίζει την ενέργεια που έχει η πόλη τη νύχτα. Γνωστή για το μοναδικό της στυλ, η Ruby Rose εξηγεί το δικό της στυλ στα κοσμήματα: «Έχω μια τάση για πιο ουδέτερα σύνολα και αγαπώ τα εντυπωσιακά κολιέ. Έχω τρεις τρύπες στα αφτιά μου και φροντίζω να μην αφήνω καμία παραπονεμένη. Επίσης μου αρέσει να φορώ πολλά δαχτυλίδια». Στην ερώτηση ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα, απαντά: «δαχτυλίδια και κολιέ, αλλά για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους. Τα δαχτυλίδια μου αρέσουν επειδή αναδεικνύουν τα χέρια μου και τα τατουάζ στα δάχτυλα. Τα κολιέ μου αρέσουν επειδή στο ντεκολτέ δεν έχω κανένα τατουάζ – μου δίνουν πιο κλασικό ύφος».

Η Jourdan Dunn και η Fei Fei Sun απογειώνουν την λάμψη στο χριστουγεννιάτικο θέμα Celebration (Γιορτή). Από λεπτεπίλεπτα κομμάτια που φοριούνται πολλά μαζί μέχρι εντυπωσιακά κομμάτια που μαγνητίζουν, το ντουέτο αποδεικνύει στην πράξη γιατί η Swarovski είναι «ο ειδικός» όταν το ζητούμενο είναι η απόλυτη λάμψη και η ιδιαίτερη άποψη για τη μόδα και το στυλ, σε κάθε περίσταση.

Η ομάδα της Swarovski θα συνεχίσει να μεγαλώνει στη διάρκεια της σεζόν, καθώς νέα συναρπαστικά και επιδραστικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια, μέσα από όλα τα σημεία επαφής με τους πελάτες μας. Ακόμα πιο πολυσυλλεκτική και λαμπερή, η ομάδα θα μας δώσει υπέροχα μαθήματα βασισμένα στο σλόγκαν: #Bebrilliant.