Απολαύστε τις καλοκαιρινές δημιουργίες του Βλάση Χολέβα

Απολαύστε τις καλοκαιρινές δημιουργίες του Βλάση Χολέβα

Η επίδειξη του καταξιωμένου σχεδιαστή αποκλειστικά από το Queen.gr

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας δε θα μπορούσε να πει όχι στη δελεαστική πρόταση της κυρίας Παπανικολά, κι έτσι οργάνωσε μία επίδειξη με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Νεανικού Διαβήτη. Το Queen.gr βρέθηκε εκεί πρώτο για να απολαύσει και να σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα από τις καλοκαιρινές του δημιουργίες.

Με παρουσιάστρια της βραδιάς, την καλλονή Δήμητρα Ματσούκα η οποία διάλεξε μία καταπράσινη τουαλέτα από την ολοκαίνουρια συλλογή, το ντεφιλέ κατέπληξε όλους τους καλεσμένους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Με κύρια υλικά τη μουσελίνα, τον ταφτά και τα κρόσσια ο σχεδιαστής συνδύασε όλες τις τάσεις του καλοκαιριού, ενώ πιο πολύ επικεντρώθηκε στο colour blocking, δηλαδή το παιχνίδι με τα χρώματα.

Τουαλέτες με έναν ώμο, μάξι φορέματα και κοντές σέξι δημιουργίες έπαιξαν με τις καλοκαιρινές αποχρώσεις του σμαραγδί, του ζουμερού πορτοκαλιού και του έντονου μωβ. Το αποτέλεσμα ήταν μία αίσθηση καλοκαιρινής κομψότητας που κάθε γυναίκα θα ήθελε να νιώσει φορώντας ένα haute couture ένδυμα, ενώ στο τέλος της βραδιάς μία τυχερή κέρδισε μία τουαλέτα sur mesure μόνο για εκείνη.