H Cindy Crawford μας γύρισε στα 90s σχεδιάζοντας τα πιο retro style jeans

H Cindy Crawford μας γύρισε στα 90s σχεδιάζοντας τα πιο retro style jeans

Σε συνεργασία με τα Levi's και τα Re/Done.

ce2p6037 1503599384

Αν υπήρχε ένα απόλυτο denim icon την δεκαετία του 1990, εκτός από την Kate Moss φυσικά, δεν ήταν άλλο από την Cindy Crawford. Μια πρόχειρη αναζήτηση στο google θα σε βοηθήσει να ανασύρεις στην μνήμη σου τις φωτογραφίες της με ψηλόμεσα, Levi’s mom jeans, αλλά και την διαφήμιση που έκανε για την Pepsi το 1992 με το εμβληματικό denim παντελόνι με τα σκισίματα. Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά, το πρώην top model, έρχεται να «εκπληρώσει την fashion αποστολή του» σχεδιάζοντας η ίδια τα retro style jeans που όλες θαυμάζαμε τότε πάνω της και δεν περιμέναμε ότι θα ξαναβλέπαμε ποτέ.

Mε φούτερ από τη νέα της capsule collection, «Τhe Crawford)

Η Crawford «ένωσε τις δυνάμεις της» με τα denim brands Re/Done και Levi’s και σχεδίασε μια capsule casual collection η οποία αποτελείτε από denim παντελόνια 90s αισθητικής, μπλουζάκια και φούτερ. Το όνομα αυτής; Δεν πρωτοτύπησε ιδιαίτερα... «The Crawford». Κάποια από τα κομμάτια είναι τώρα διαθέσιμα αποκλειστικά μέσα από τα Instagram stories των λογαριασμών της ίδιας (@CindyCrawford) και του brand Re/Done (@ShopRedone) ενώ όλα τα ρούχα της «μίνι» συλλογής θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Σεπτεμβρίου στο shopredone.com.

Οι τιμές των προϊόντων ξεκινάνε από τα 125 δολάρια και όπως αντιλαμβάνεσαι ανάμεσα σε αυτά θα μπορείς να βρεις το απόλυτο 90s mom jean, το οποίο σίγουρα θα δείχνει στυλάτο και κολακευτικό πάνω σου... όπως και στην Cindy!