Ντάμα ρίγα

Ντάμα ρίγα

Ριγέ φουστάνια που ζαλίζουν.

Το ριγέ -μαζί με το φλοράλ και το πουά φυσικά- είναι από τα πιο κλασικά prints. Πάντα στη μόδα και πάντα θα σε σώσουν τις μέρες που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις, αφού ένα απλό ριγέ τοπ θα αλλάξει αμέσως το casual look σου. Δύο σεζόν πριν θα σου λέγαμε ότι πρέπει να προσέχεις με τι θα συνδυάσεις τα ριγέ σου ρούχα αλλά είσαι πολύ τυχερή γιατί πια η μόδα προστάζει συνδυασμό print χωρίς να μας ενδιαφέρει το σχέδιο. Ό,τι ιδανικότερο για εσένα που τολμάς, θες να παίξεις με την φαντασία σου και βλέπεις ρίγες παντού.

Το ριγέ μπορεί να συνδυάσει και πολλά trend μαζί και να δώσει τέλεια αποτελέσματα. Έχεις τέσσερα τέτοια φορέματα για να διαλέξεις και να πειραματιστείς. Όλα πρωτότυπα αλλά και προσιτά ταυτόχρονα.

1.Το μάξι φόρεμα σε ριγέ (Nordstrom)

_6445075

Οι μάξι φούστες και τα μακριά φορέματα είναι το απόλυτο It για αυτό το καλοκαίρι και θα είσαι ακόμα πιο σικ αν το φόρεμα σου είναι ριγέ. Ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι τα μάξι φορέματα δεν χρειάζονται πολλά αξεσουάρ, απλά τα σανδάλια σου και ένα μακρύ pendant κολιέ και είσαι έτοιμη.

2.Ριγέ και φλοράλ σε ένα (Dorothy Perkins)

78000007_large

Τελικά, το «μότο δύο print σε ένα» ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει το φόρεμα. Ρίγες με μεγάλα κόκκινα και ροζ λουλούδια και δεν χρειαστείς να φορέσεις κανένα επιπλέον αξεσουάρ.

3.Κόκκινο και μαύρο μαζί (TopShop)

10N14YMUL_large

Δύο χρώματα και τα δύο ριγέ, φόρεσε τα πλαστικά κοσμήματα και θυμήσου τον 90’s ποπ εαυτό σου.

4.Νέον χρώματα και ριγέ (Delia’s)

301873_pmu_g

Οι νέον αποχρώσεις είναι ένα ακόμα μεγάλο trend της σεζόν. Όταν συνδυάζονται με ρίγες δείχνουν ακόμα πιο ρετρό και hip. Συνδύασε το φόρεμα με τα φούξια νέον πέδιλα σου και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις.