Ο σύντροφος της Chiara Ferragni μόλις έγινε και σχεδιαστής ρούχων!

Ο σύντροφος της Chiara Ferragni μόλις έγινε και σχεδιαστής ρούχων!

O διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης Fedez σχεδιάζει την capsule collection για τη Bershka.

NEW1
NEW2
NEW3

Μέσα σε λίγα χρόνια, ο Fedez, ο οποίος γεννήθηκε στο Μιλάνο, έγινε είδωλο της ιταλικής μουσικής μόλις 27 χρονών και έχει ήδη 41 πλατινένιους και 20 χρυσούς δίσκους, εκτός από διάφορες υποψηφιότητες στα MTV European Music Awards. "Misunderstoood" είναι το όνομα της συλλογής που σχεδίασε ο καλλιτέχνης μαζί με την Bershka, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ιταλία, καθώς και σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, από τις 6 Οκτωβρίου. Θα είναι επίσης διαθέσιμη στο διαδίκτυο στο bershka.com και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, όπως το Asos και το T-Mall. Η συλλογή εμπνέεται από το ρετρό look της δεκαετίας του '90, με πολύχρωμα ενδύματα από τον κόσμο του αθλητισμού και των τατουάζ. Ως αποτέλεσμα, από τη μία πλευρά η συλλογή αντιπροσωπεύει τον κόσμο της ραπ, με τον τρόπο και το βλέμμα της, και από την άλλη εκπέμπει το νεαρό πνεύμα της αλυσίδας, με τη μουσική backround.

Το "Misunderstoood" σχεδιάστηκε μεταξύ του Μιλάνου και της Βαρκελώνης, δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στην πρωτοπορία των underground trends και της μόδας, με βάση το street wear με άνετα ενδύματα που χαρακτηρίζονται για τις λεπτομέρειες, αντανακλώντας τον κόσμο ακριβώς όπως το βλέπει ο Fedez. Τα βασικά χρώματα είναι μαύρο, καφέ ή άσπρο, συνοδεύονται από πιο εντυπωσιακά χρώματα όπως το ροζ, το λευκό, το μοβ και το κίτρινο, τα οποία εμφανίζονται στο αθλητικό μέρος της συλλογής, μαζί με βαμβακερά μπλουζάκια και παντελόνια. Τα σκισίματα σε πανωφόρια, ξεβάμματα στα παντελόνια και το βερμούδες ξεχωρίζουν στη συλλογή.

Τα αξεσουάρ ακολουθούν το ίδιο ρετρό στυλ της δεκαετίας του ‘90. Μoβ καπέλα με γραφικά μηνύματα, κάλτσες με εικόνες και μπαλώματα για να προσαρμόζονται σε κάθε στοιχείο. Αξεσουάρ που καθορίζουν ακόμα περισσότερο, αν είναι δυνατόν, την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει ο ράπερ σε αυτή τη νέα εισβολή στον κόσμο του σχεδιασμού.
Τα γραφικά δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον "El Monga", έναν διάσημο καλλιτέχνη τατουάζ της Αργεντινής με έδρα τη Βαρκελώνη, διεθνώς γνωστός στον κόσμο των τατουάζ για τα σχέδιά του. Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας του στα καλύτερα στούντιο τατουάζ στις Η.Π.Α., ο Ελ Μόνγκα εργάστηκε μαζί με τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου. Στην πραγματικότητα, πριν από μερικά χρόνια, σχεδίασε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τατουάζ του Fedez σε μια από τις γροθιές του. Τα σχέδια του φέρνουν χρώμα στη συλλογή που χαρακτηρίζονται από το αστικό στυλ και την καινοτομία, μετατρέποντας τα πρωτότυπα τατουάζ σε κεντημένα σχέδια που χρησιμοποιούνται ως εκτυπώσεις σε διάφορα ενδύματα, όπως μπλουζάκια και σακάκια.

Την συλλογή μπορείτε να την βρείτε μόνο στο κατάστημα της Ερμού.