Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το φόρεμα που κοστίζει 70 Ευρώ και βλέπουμε συνέχεια στο Instagram;

Τι συμβαίνει τελικά με αυτό το φόρεμα που κοστίζει 70 Ευρώ και βλέπουμε συνέχεια στο Instagram;

Σε ποιο economy brand ανήκει και πώς μπορείς να το αποκτήσεις.

11057663 05 13007682 01

Η Mango Committed είναι μια collection σχεδιασμένη για τη γυναίκα και τον άνδρα, που απαρτίζεται από ρούχα φτιαγμένα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Μια κολεξιόν αποτελούμενη από βασικά κομμάτια με μινιμαλιστική προσέγγιση, που χαρακτηρίζονται από καινοτόμες γραμμές και ιδιαίτερους όγκους, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά το Μάρτιο και η νέα της συλλογή κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.

Ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα είναι ένα μπεζ, ασύμμετρο φόρεμα από οργανικό βαμβάκι με υπερβολικά στενή μέση και μία σε άλφα γραμμή από κάτω. Και από ότι προλάβαμε να παρατηρήσουμε στο Instagram δεν το έχουμε προσέξει μόνο εμείς αλλά και πολλά fashionable accounts.

Κοστίζει 70 Ευρώ και μη σε ξεγελάει το χρώμα και το υλικό του: δεν είναι καθόλου καλοκαιρινό. Το αντίθετο! Συνδυάζεται εκπληκτικά με μαύρες, ψηλές biker boots και δερμάτινο μπουφάν, όσο και με loafers σε γήινες αποχρώσεις και ασορτί κάπα. Η θηλυκή γραμμή του και το eco-friendly design του, το κάνουν σχεδόν ιδανικό για κάθε στυλ, από τα πιο εκκεντρικά μέχρι τα πιο κλασικά. Επίσης το ουδέτερο χρώμα του είναι ο πιο σωστός καμβάς για να «ζωγραφίσεις» πάνω του τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.