O Baz Luhrmann σκηνοθετεί για τα H&M και μας παρουσιάζει την πιο ονειρική ταινία μικρού μήκους

O Baz Luhrmann σκηνοθετεί για τα H&M και μας παρουσιάζει την πιο ονειρική ταινία μικρού μήκους

Aπό τον σκηνοθέτη των films «Moulin Rouge», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» και «Romeo + Juliet».

Ο οραματιστής δημιουργός γύρισε μία μοναδική και θεαματική κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους, αποκλειστικά για τη συλλογή ERDEM x H&M. H ταινία με τίτλο «The Secret Life Of Flowers» γυρίστηκε με φόντο ένα μεγαλοπρεπές εξοχικό μέγαρο με ένα πλήρες καστ ηθοποιών και μοντέλων.Η ταινία θα λανσάρει επίσης ένα αποκλειστικό, νέο μουσικό κομμάτι των Years & Years με τίτλο, «Hypnotised». O Luhramn αντιμετώπισε την ταινία μικρού μήκους σαν μία ανεξάρτητη, μεγάλου μήκους παραγωγή, με αποτέλεσμα αυτή να χαρακτηρίζεται από το πάθος, το δράμα και τη ζωτικότητα που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή δημιουργούς ταινιών στον κόσμο.
«Ήθελα η ταινία να είναι σαν μία πλήρης ταινία. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα ιστορία αγάπης με φόντο ένα εξοχικό σπίτι γεμάτο με τα δικά του μυστικά, και είναι σαν μία μεταφορά της εποχής μας: o κόσμος εκεί έξω είναι σκληρός, αλλά εδώ μέσα, τα πράγματα που έχουν αληθινή σημασία αναπτύσσονται συνεχώς σε μία παντοτινή άνοιξη», λέει ο Baz και εμείς απλά ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα αυτή η capsule collection ώστε να θαυμάσουμε και τα ρούχα που στάθηκαν πηγή έμπνευσης για τον σκηνοθέτη.
Η συλλογή ERDEM x H&M θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στο κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54, καθώς και στο www.hm.com από τις 2 Νοεμβρίου.

Δες παρακάτω το film: ERDEM x H&M – «The Secret Life of Flowers» campaign film by Baz Luhrmann