Εσύ ξέρεις σε ποιο xριστουγεννιάτικο, φιλανθρωπικό bazaar μπορείς να βρεις φόρεμα Valentino με 30€;

Εσύ ξέρεις σε ποιο xριστουγεννιάτικο, φιλανθρωπικό bazaar μπορείς να βρεις φόρεμα Valentino με 30€;

Στο bazaar των «Φίλων της Μέριμνας» που ξεκινάει σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο και εδώ μπορείς να μάθεις τα πάντα γι' αυτό.

«It ain't over till it's over»: ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι μόδας από την PLAY το οποίο πρέπει να παίξουμε όλες μας για καλό σκοπό! Τo δέκατο τέταρτο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των «Φίλων της Μέριμνας», Συλλόγου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Ζάππειο Μέγαρο, τις εξής ημέρες και ώρες:

merimna IMG 6430 1

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 17.00 – 20.00
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 10.00-19.00 &
Κυριακή 26 Νοεμβρίου 10.00 – 17.00

CHANEL σακάκι, 200 Eυρώ

merimna zappeion play IMG 6465 2
merimna IMG 6437

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου ανακαλύπτοντας μικρούς στυλιστικούς θησαυρούς, όπως ένα κόκκινο Valentino φόρεμα από 30 Ευρώ έως και ένα Chanel σακάκι με 200 Ευρώ και φυσικά και άλλα designer ρούχα σε εξίσου καταπληκτικές τιμές. Ακόμα θα βρεις πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία για μικρούς και μεγάλους,,επώνυμα παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές. Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς εγκαίρως τους λαχνούς με μεγάλη ποικιλία δώρων, γιατί όλοι κερδίζουν! Τέλος, στο καφενείο του bazaar θα μπορέσεις να απολαύσεις τον καφέ σου και να γευτείς νόστιμες σπιτικιές λιχουδιές.

ESCADA φούστα, 90 Eυρώ, ESCADA σακάκι, 100 Eυρώ, τσάντα PAUL SMITH, 120 Eυρώ
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το δημιουργικό γραφείο PLAY στηρίζει την οργάνωση «Οι Φίλοι Της Μέριμνας» και επιμελείται μια παραγωγή μόδας όπου κλασσικά vintage κομμάτια εκσυγχρονίζονται φορεμένα σε κορίτσια του σήμερα. Τα κομμάτια αυτά θα μπορέσεις να τα δεις, και να τα αποκτήσεις αν το επιθυμείς, στο χώρο της διοργάνωσης. Κορίτσια από το χώρο της μόδας φωτογραφίζονται με one piece μοναδικά κομμάτια για το bazaar που θα πραγματοποιηθεί αυτές τις 3 μέρες στο Ζάππειο. Μια αυθεντική ωδή σε second-hand επώνυμους θησαυρούς που θέλει ψάξιμο και όρεξη για να τους αποκτήσεις. Γι' αυτό και όσο πιο νωρίς πας, τόσο περισσότερα εντυπωσιακά κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ σου, θα βρεις.

VALENTINO φόρεμα, 30 Ευρώ

Tα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το έργο που προσφέρουν οι Υπηρεσίες της Μέριμνας:

merimna zappeion PLAY IMG 6489

• «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα (παιδίατροι, νοσηλευτές, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός) προσφέρει ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες κατ οίκον, στο παιδί που πάσχει από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, στηρίζοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, αλλά και όσων παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του.
• «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ψυχολογική στήριξη από εξειδικευμένους ψυχολόγους στο παιδί-έφηβο και την οικογένειά του ,που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου.
Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

ESCADA φούστα, 90 Ευρώ
Επικοινωνία:
«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833, κα Χριστίνα Ποτήρη.
Fax 210 6452338 | info@friendsofmerimna.gr | www.merimna.org.gr
Facebook: https://www.facebook.com/FiloiTisMerimnas

merimna zappeio play8G2A1377

Photo credit: Στην φωτογράφιση συμμετέχουν : Έλενα Παπασταύρου στυλίστρια, Ιωάννα Χατζηανδρέου φωτογράφος μόδας, Νατάσα Εξηνταβελόνη ηθοποιός, Χριστίνα Μαρία Κράββαρη fashion blogger για την PLAY #supportTheTalented, thisisplay.gr

DONNA KARAN φόρεμα και ζακέτα, 90 Ευρώ