Μία διαφημιστική καμπάνια «ένωσε» όλη την οικογένεια Kardashian

Μία διαφημιστική καμπάνια «ένωσε» όλη την οικογένεια Kardashian

Φωτογραφημένο από τον Willy Vanderperre, το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας Calvin Klein -πριν από λίγες μέρες είχαμε δει τα παιδιά της Cindy Crawford- έχει ως πρωταγωνίστριες τις αδερφές Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner και Kylie Jenner.

Η Calvin Klein παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια multi-media διαφημιστική καμπάνια για τις συλλογές CALVIN KLEIN UNDERWEAR και CALVIN KLEIN JEANS. Η καμπάνια παρουσιάζει μια εξέλιξη στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο call to action #MYCALVINS του brand: “Our Family. #MYCALVINS.”
Οι διάσημες αδερφές Kardashian-Jenner φωτογραφίζονται με κομμάτια από τη τελευταία συλλογή CALVIN KLEIN UNDERWEAR, όπως είναι τα CALVIN KLEIN Modern Cotton και η νέα σειρά CALVIN KLEIN Body range. Επιπλέον, τα μέλη της διάσημης οικογένειας φοράνε βασικά κομμάτια της συλλογής CALVIN KLEIN JEANS, καθώς και look από την CALVIN KLEIN JEANS collection για την άνοιξη 2018.

calvin klein S18 02 underwearjeans ph willy vanderperre PR03
calvin klein S18 01 underwear ph willy vanderperre PR02
calvin klein S18 03 underwearjeans ph willy vanderperre PR04
calvin klein S18 04 underwear ph willy vanderperre PR12
calvin klein S18 05 underwear ph willy vanderperre PR13


Το εξελιγμένο #MYCALVINS concept έχει την οικογένεια στο επίκεντρο, μια έννοια ενότητας μεταξύ δυνατών προσωπικοτήτων, που ενδυναμώνεται περαιτέρω από τον συμβολισμό έντονα Αμερικάνικων στοιχείων. Η καμπάνια αποτυπώνει αυτούς τους δεσμούς και φέρνει στο φως διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμπνεύσουμε τις οικογένειες – εξ αίματος ή από επιλογή – να συνδεθούν μεταξύ τους και να γιορτάσουν όλα αυτά που μας ενώνουν.

Αυτή η παρουσίαση σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη στιγμή της νέας Our Family. #MYCALVINS καμπάνιας, που λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2017 με την Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek και Adam Bainbridge των Kindness, καθώς και την κολεκτίβα Hip Hop, A$AP Mob: A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou, και A$AP J. Scott, και πιο πρόσφατα με τους Kaia και Presley Gerber.

Η καμπάνια θα τρέχει καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν άνοιξη 2018. Τα ταλέντα που θα παρουσιαστούν εκπροσωπούν το γεφύρωμα διαφορετικών γενεών στιλιστικά, μουσικά και πολιτισμικά. Θα δώσουν ζωή στις ιστορίες ως “Our Family” φέρνοντας την οικογένεια και την κοινότητα στο επίκεντρο της συζήτησης.

Η CALVIN KLEIN συνεχίζει να ενστερνίζεται μια digital first φιλοσοφία που αντλεί δύναμη από τα κοινωνικά δίκτυα για την επικοινωνία του μηνύματος Our Family. #MYCALVINS σε όλα τα κανάλια. Με πάνω από 100 εκατομμύρια impressions σε digital περιβάλλον και social media, με δυναμικό outdoor σε βασικές αγορές η καμπάνια #MYCALVINS είναι σχεδιασμένη για να προκαλέσει ενθουσιώδες engagement σε όλους τους followers του brand.

calvin klein S18 07 underwear ph willy vanderperre PR01

EDITORIAL CREDIT: CALVIN KLEIN UNDERWEAR, CALVIN KLEIN JEANS; www.calvinklein.com/mycalvins
IMAGE CREDITS: © 2018 Willy Vanderperre

DPG Network