Η μαμά των Hadid «τη λέει» στη μαμά των Kardashian: «Δεν γίνεται να είσαι και μητέρα και manager»

Η μαμά των Hadid «τη λέει» στη μαμά των Kardashian: «Δεν γίνεται να είσαι και μητέρα και manager»

Plus: Τι αποκαλύπτει για τη Gigi Hadid;

«Οι πιο σημαντικές σχέσεις είναι αυτές που ξεκινούν και παραμένουν στο σπίτι» λέει σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue η Yolanda Hadid, μητέρα δύο εκ των πιο διάσημων μοντέλων αυτή τη στιγμή, της Gigi και της Bella Hadid.

yolanda hadid bella gigi

Η 54χρονη Yolanda, που επίσης έχει ασχοληθεί με το modeling ενώ έγινε διάσημη μέσω του reality show «The Real Housewives of Beverly Hills», εξηγεί στο περιοδικό πως διαφωνεί με τον όρο momager (mom + manager), με τον οποίο είναι γνωστή η μητέρα των αδερφών Kardashian, Kris Jenner: «Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λέξη. Το επάγγελμα μιας μαμάς και αυτό ενός manager είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Τα κορίτσια μου έχουν τον δικό τους manager και εγώ συνεργάζομαι στενά μαζί του, αλλά η θέση μου ως μητέρα είναι στο παρασκήνιο. Προτιμώ να αφήνω στο προσκήνιο τη Gigi και τη Bella, παρά να ελέγχω κάθε τους κίνηση. Το ταξίδι είναι δικό τους, όχι δικό μου».


https://www.instagram.com/p/BdsPzh9hAVU/

Παράλληλα, τονίζει πως η ίδια δεν άφησε τις κόρες της να ξεκινήσουν αυτό το ταξίδι πριν γίνουν 18. «Ήθελα να έχουν τον χρόνο να μεγαλώσουν, να διαβάσουν, να αθληθούν, να μη φορούν μακιγιάζ και απλώς να διασκεδάζουν. Όταν η Gigi ήταν 16, δεν κρατιόταν, ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με το modeling, γιατί έβλεπε και άλλα κορίτσια στην ηλικία της να δουλεύουν. Αλλά της είπα να με εμπιστευθεί και να περιμένει. Τέσσερα χρόνια αργότερα, με ευχαρίστησε που της είχα χαρίσει αυτά τα δύο παραπάνω χρόνια της παιδικής ανεμελιάς».

Δες επίσης...

Elle Macpherson: Όσα κάνει για να έχει αυτό το σώμα στα 53 της