Στα 49 της, η Gillian Anderson των X-Files ποζάρει ολόγυμνη για την PETA

Στα 49 της, η Gillian Anderson των X-Files ποζάρει ολόγυμνη για την PETA

Plus: Ποιες άλλες stars έχουν φωτογραφηθεί γυμνές για να στείλουν μήνυμα για τη χρήση της γούνας ζώων στη Μόδα;

Η Gillian Anderson είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των celebrities που «προτιμούν να βγουν γυμνές, παρά να φορέσουν γούνα». Η σταρ των X-Files (που, μετά την επιστροφή τους το 2016, βρίσκονται πλέον στην 11η σεζόν τους) συμμετέχει στην καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) εναντίον της χρήσης γούνας στη βιομηχανία της Μόδας.


https://www.instagram.com/p/Be6ZZ3WByly/

«Ο κόσμος δυσανασχετεί συνήθως με τις διαφημίσεις εναντίον της χρήσης γούνας που δείχνουν κατακρεουργημένα ζώα, αλλά η γυμνή καμπάνια της PETΑ τους τραβάει την προσοχή. Είμαι περήφανη που συμμετέχω σε αυτή» λέει στο αμερικανικό People η 49χρονη βραβευμένη με Emmy ηθοποιός.

Ευτυχώς, μεγάλοι οίκοι Μόδας όπως Armani, BCBG, Hugo Boss, Gucci, Michael Kors, Ralph Lauren και Stella McCartney, έχουν ήδη λάβει το μήνυμα και έχουν σταματήσει τη χρήση γούνας στις συλλογές τους, ωστόσο ο δρόμος μέχρι τον πλήρη αποκλεισμό της γούνας από τη Μόδα είναι ακόμα μακρύς.

Για την καμπάνια με το motto «I’d rather go naked than wear fur» έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν γυμνές μεταξύ άλλων η Eva Mendes, η Pink και η Khloe Kardashian. Δες τη photo gallery: