Στην καμπάνια της Intimissimi για την S/S 2018 πρωταγωνιστούν οι Gisele Bundchen και Chiara Ferragni

Η Intimissimi αποκαλύπτει την EMPOWERED WOMEN campaign.

Δεν πρόκειται απλά για μία διαφημιστική ενέργεια αλλά για μια αληθινή ιστορία με πρωταγωνίστριες επιτυχημένες γυναίκες οι οποίες με τα λόγια και τις πράξεις τους, με τη ζωή τους, μας παρακινούν και μας εμπνέουν.
 σBarwerd van der Plas 171127 P1A2895
Στην έντυπη, τηλεοπτική και digital καμπάνια, πρωτoστατούν δύο γυναίκες που με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία έχουν καθιερωθεί χάρη στην προσωπικότητα, το μοναδικό στυλ, τις πρωτότυπες και avant-garde ιδέες τους. Το super model Gisele Bundchen και η influencer Chiara Ferragni. Σε συνέχεια της προηγούμενης, επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας #insideandout, το σλόγκαν EMPOWERED WOMEN ενσαρκώνει τη διάθεση για μία αντισυμβατική καμπάνια, αποκαλύπτοντας ακόμη μία φορά τον κόσμο του underwear και lingerie μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της Intimissimi. H εξωτερική ομορφιά μιας γυναίκας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εσωτερικής της δύναμης και προσωπικότητας. Ένα πολύπλευρο χαρακτηριστικό της εικόνας της, -ακριβώς όπως τα εσώρουχά της δηλώνουν την παρουσία τους ακόμα κι όταν δεν φαίνονται.
 σBarwerd van der Plas 171127 P1A3211
Αυτές είναι οι νέες πρωταγωνίστριες της Intimissimi: η Gisele και η Chiara. Δύο δυνατές, ξεχωριστές γυναίκες που χάρη στη δύναμή τους έχουν αφήσει το σημάδι τους στον κόσμο της μόδας. Η Gisele μεταμόρφωσε τις πασαρέλες με την ασυνήθιστη ομορφιά της, ενώ δραστηριοποιείται και ως επιτυχημένη επιχειρηματίας, περιβαλλοντική ακτιβίστρια και μητέρα. 
 σBarwerd van der Plas 171127 P1A2369
Η Chiara υπήρξε η πρώτη που είδε τη δυναμική του digital στο χώρο της μόδας και δημιούργησε ένα επάγγελμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της που την οδήγησε στο να αναγνωριστεί ως η πιο σημαντική fashion influencer στον κόσμο σήμερα ενώ παράλληλα είναι καταξιωμένη σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Δύο γυναίκες που αναγνωρίζονται για την επιμονή, τη φιλοδοξία και το πάθος τους, που αποκαλύπτουν τον αισθησιασμό και την γοητεία τους, αξίες που ταιριάζουν παραδοσιακά στην «καρδιά» της διαφήμισης εσωρούχων. Το campaign concept ενισχύεται από τα iconic κομμάτια της Intimissimi, όπως η best seller σειρά μεταξωτών που περιλαμβάνουν δύο νέα σχέδια για την συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι: τα σουτιέν Elena και Eleonora που φοριούνται αντίστοιχα από τις Gisele και Chiara.
 σBarwerd van der Plas 171127 P1A3391

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ